Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Serena preslišala Šarapovu, Ruskinja uzela samo dva gema

Čitav meč je trajao okruglo sat vremena, a naredna rivalka Sereni Vilijams će biti djevojka koja ima specijalnu pozivnicu Keti Mekneli. Ona je u dva seta dobila Timeu Baščinski

Amerikanka Serena Vilijams savladala je rusku teniserku Mariju Šarapovu sa 2:0 (6:1 i 6:1) u prvom kolu US opena.

Foto: Twitter

Serena je sa prvim brejkom u prvom setu sačekala do četvrtog gema pa je tada povela 3:1.  Lako je dobila svoj sljedeći servis gem za 4:1, da bi u šestom gemu Marija Šarapova servirajući napravila samo jedan poen pa su to bila dva brejka prednosti. Vilijams je prvi set dobila za 25 minuta.

Drugi set Serena Vilijams odmah počinje brejkom, da bi zatim u petom gemu napravila još jedan. Drugi set je ipak bio dio meča u kom je Marija Šarapova igrala nešto bolje i u kom je prijetila da oduzme servis znatno raspoloženijoj protivnici.

Marija je najprije u četvrtom gemu imala dvije brejk lopte i to vezane, ali se Serena vratila, da bi u sljedećem servis gemu Amerikanke Ruskinja imala čak tri brejk šanse. Sve je to Serena spasila i povela je 5:1. Osma teniserka svijeta je posle toga napravila još jedan brejk dopustivši Mariji Šarapovoj samo jedan poen u gemu u kom je servirala.

Čitav meč je trajao okruglo sat vremena, a naredna rivalka Sereni Vilijams će biti djevojka koja ima specijalnu pozivnicu Keti Mekneli. Ona je u dva seta dobila Timeu Baščinski.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve