Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Živković: Abazović i njegova družina iz URA-e upravo doživljavaju sudbinu upotrebljenog kondoma

Da Medojević i družina nijesu izuzetak, nego pravilo potvrđuje i sudbina veleizdajnika i do sada najboljeg produkta srbijanskih obavještajnih službi, Dritana Abazovića i njegove nesrećne družine iz URA-e (Adžić, Jelušić, Konatar i drugi manje bitni)

Bivši predsjednik Liberalnog saveza i Liberalne partije, predsjednik Savjeta Građanske inicijative “21.maj” Miodrag Živković komentarisao je na svom Facebook profilu sudbinu određenih crnogorskih političara koji su šurovali sa Beogradom.

Njegov post prenosimo u cjelosti:

KONDOM POLITIČARI !?

Izvinjavam se što koristim sinonim “kondom” ili prezervativ za nesrećne političare iz Crne Gore koje velikosrpska politika nakon upotrebe baci u smeće, ali s obzirom na način njihove upotrebe, nijesam mogao naći prikladniji izraz.

Sjetimo se samo kako je ta svetosavska politika punu deceniju i više upotrebljavala Nebojšu Medojevića, i njegov PZP ( Banja, Branku i ostale), a na kraju ih bacila na političko smetlište.

Da Medojević i družina nijesu izuzetak, nego pravilo potvrđuje i sudbina veleizdajnika i do sada najboljeg produkta srbijanskih obavještajnih službi, Dritana Abazovića i njegove nesrećne družine iz URA-e (Adžić, Jelušić, Konatar i drugi manje bitni), koji upravo sada doživljavaju sudbinu upotrebljenog kondoma.

I da ne dužim, sudbina kondoma ili prezervativa je uvijek ista – baca se nakon

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Novljanin
18.06.2023-11:54 11:54

Sa ovim procetnicki9m i cetnickim podguznim muvama se i ne smije drugacije voditi debata, jeste da je oporo ali ljekovita. Bravo Miko, znam da Vas vecina iz Orahovca ne voli ali neka ih neka se guse u svojim zabludama i bvajkama.