Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković o formiranju Vlade: Nemojte se zavaravati – sve je to isto ili slično

''Zanemaruje se, da će sve odluke Vlade kojima se urušava koncept Crne Gore kao građanske države imati prohodnost i većinu u parlamentu, jer će za takve odluke disciplinovano i bespogovorno glasati ZBCG'', napisao je Živković na Facebooku

U medijima i na društvenim mrežama primjećujem zadovoljstvo i euforiju činjenicom da koalicija Za budućnost Crne Gore neće biti dio buduće vlade, saopštio je biši predsjednik Liberalnog saveza, a sada predsjednik Savjeta Građanske inicijative “21. maj” Miodrag Živković.

“Vidim potpuno zanemarivanje činjenice da će Spajićev i Milatovićev PES sa Bečićevim Demokratama imati ubjedljivu većinu u Vladi prilikom donošenja odluka u odnosu na stranke manjinskih naroda. Zanemaruje se, da će sve odluke Vlade kojima se urušava koncept Crne Gore kao građanske države imati prohodnost i većinu u parlamentu, jer će za takve odluke disciplinovano i bespogovorno glasati ZBCG”, napisao je Živković na Facebooku.

Prema njegovim riječima takođe se zanemaruje da su Demokrate, PES i ZBCG djelovi iste svetosavske priče koja ima zadatak zatiranje Crne Gore u svim njenim segmentima.

“Razlika između njih je u činjenici da je ZBCG otvorena desničarska, klero šovinistička i što ne reći profašistička priča, a Demokrate i PES, isto to, samo na sofisticirani način ili što bi rekli u oblandama. Zapamtite… da je mnogo teža borba protiv sofisticirane autokratije, nego protiv otvorene diktature, jer sofisticirana autokratija otupljuje svaki vid otpora i ostavlja lažnu nadu. Meni se čini, a volio bih da se varam,… pred nama je period nastavka agonije i mrcvarenja koji traje evo pune tri godine u kojem su samo dobro podijeljene uloge. Nema ovdje dobrih i loših,… sve je to isto ili slično”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan
24.08.2023-12:20 12:20

Svaka cast Gospodine! Respekt!

Milena
24.08.2023-13:29 13:29
Reply to  dragan

Tako je,gospodine Zivkovicu,sama cinjenica da su i Milatovic i Spajic bili u vladi Krivokapica to potvrdjuje,ovo je samo perfidna igra ali je osudjena na propast,kao i njihov mentror Vucic.

Tara
24.08.2023-13:59 13:59

Imate pravo G-dine Zivkovicu..Demokrate su jos gori od DF-ovaca Draza Mihailovica..Oni su ljubili mrtvog inficiranon Rista Radovica..Nezamisljivo..i ti isti su dobili od Spajica ulogu za Odbranu i sigurnost drzave CG..Prava Uzas..dati jednim naci fasistima-antidrzavnicima to mjesto..Mi se moramo boriti..i boriti za pravdu..i za nasu drzavu CG….

Spajicu treba prava poruka..da ne radi sto nije dobro za drzavu CG!