Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Živković: Granice izdaje i besčašća ne postoje

Ovaj sluga pokorni, blijeda i minijaturna kopija VUČIĆA koji je riješio da bestrega Crnu Goru, jasno nam poručuje da za njega više ništa ne znači USTAVNO-PRAVNI POREDAK ove zemlje

Piše: Miodrag Živković (preuzeto sa Facebooka)

Čitam jutros intervju nesrećnog izdajnika Abazovića za GLAS AMERIKE i ostajem zatečen i u nevjerici nakon izjave…”Glasaćemo inicijativu za razrješenje Đukanovića”.

Izjavi to, iako dobro zna da se Predsjednik države ne može razriješiti u parlamentu, ako prethodno USTAVNI SUD ne utvrdi da je prekršio Ustav.

Ovaj sluga pokorni, blijeda i minijaturna kopija VUČIĆA koji je riješio da bestrega Crnu Goru, jasno nam poručuje da za njega više ništa ne znači USTAVNO-PRAVNI POREDAK ove zemlje.

Za razliku od Vučića koji najčešće govori ono što ne misli, ovaj LUDAK baš govori što misli. Ophrvan mržnjom, sujetom i kompleksima sa jedne strane i revnosnom odanošću suludim Vučićevim planovima da baci Crnu Goru na koljena, sa druge strane, sada nam jasno izražava svoju spremnost za PROTIVUSTAVNI UDAR i ANARHIJU koja ovu malu zemlju i sve nas može povesti u užasnu nestbilnost sa nesagledivim posledicama.

Znali smo da je dugo i temeljito pripreman za ovu izdaju, da je neviđeni beščasnik, lažov i prevarant, ali nijesmo vjerovali da ovako očigledno i drastično u svojstvu premijera može posegnuti za ustavnim nasiljem zarad ostvarenja sramnih ciljeva ” srpskog sveta”.

Ali mora znati da je ovo što želi podržati nedvosmisleni DRŽAVNI UDAR na USTAVNI POREDAK i SUVERENITET CRNE GORE.

Valjda ova zemlja ima DRŽAVNOG TUŽIOCA, jer je ovo, jedno od najtežih krivičnih djela, već u pokušaju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Freedom
24.09.2022-17:23 17:23

Izdaja i teški IZDAJNIK su teške riječi koje glasno odzvanjaju. Aliii samo onda kada to kaže neko moralan. Nikako neko ko je dokazani Izdajnik ništa manji od Dritana. Miko ili grof od Trstena je TEŠKI IZDAJNIK i nema pravo nikome reći da je Izdajnik. Po tom fukarluku su braća.

Bivši LSCG
24.09.2022-18:27 18:27

Za tebe je Andrija Amerika.Sjeverna! Izdo si naš. Andro yPopovic legenda je naš.

Terra_nova
24.09.2022-20:09 20:09

Staaaari Liberali – kojima je milija izdaja Abazdovića no boljitak Crne Gore, kojima je milije da vide Mila Djukanovića na koljena i u zatvor no čitava Crna Gora. Zarad osvete Milu Djukanoviću prodadoše i izdadoše Crnu Goru i domovinu svoju – kako i zašto nikad nećemo znat ili je to samo pizma crnogorska.

Marina
24.09.2022-21:27 21:27

Je li ova osoba nesto bunca?

BobZekovic
24.09.2022-22:00 22:00

Gospodin Miodrag Živković, je nevjerovatno sažeto, a jasno ukazao na pogubnost djelovanja kriminogenog, neobrazovanog plaćenika Srbije, Drabazobića. Jeziva je nesreća koja se nazire iz akcija koje preduzimaju KRVNICI CRNE GORE, CRNOGORACA I CRNOGORKI, u vidu MANDIĆA, PIPUNA KNEŽEVIĆA, N.MEDOJEVIĆA, brata ABAZA. VELIČANSTVERNOG ALEKSE, ELEKTRO KATA JOKA. Ako se pažljivo čita ovaj tekst, onda Crnogorci i Crnogorke spremite se za pogrom koji su naši preci i Crbna Gora doživjeli 1918, a sigurno ČE BITI ZNATNO SUROVIJI I NEMILOSRDNIJI. PREDSJEDNIK CRNE GORE I DPS SU SAMO IZGOVOR ZA POČETAK PALJENJA CRNOGORSKOG PARLAMENTA I FORMIRANJE SRPSKOG RAJHA U CRNOJ GORI. . CRNOGORKE I… Pročitaj više »