Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Zbog verbalnog sukoba Čarapića i Abdića prekinuta sjednica Skupštine, reagovalo obezbjeđenje

Presjedavajuća Skupštinom Zdenka Popović je najprije dala pauzu, a kasnije je odlučeno da se sjednica Skupštine prekine

Nakon verbalnog sukoba šefa kluba poslanika Pokreta Evropa sad Vasilija Čarapića i poslanika Demokratske partije socijalista Nermina Abdića prekinuta je današnja sjednica crnogorskog parlamenta. U jednom trenutku reagovalo je i skupštinsko obezbjeđenje.

Presjedavajuća Skupštinom Zdenka Popović je najprije dala pauzu, a kasnije je odlučeno da se sjednica Skupštine prekine.

Tokom današnjeg zasijedanja sjednice poslanik DPS-a Andrija Nikolić je ocijenio da PES obmanjuje javnost o Nacrtu rezolucije o Srebrenici.

“Javne šamare dobijate iz Stejt dipartmenta – i prije ovog današnjeg. Ćutite kada dobijate pljuske uz Beograda, tada se ne javljate. Onda kažete da je DPS sponzorisao gorivom genocid u Srebrenici. Kako vas nije sramota? Čitate li vi šta kažu Majke Srebrenice”, pitao je Nikolić.

Čarapić je na to kazao da je komunikacija sa svim partnerima kada se donosi rezolucija u UN normalna i da je to standardna praksa.

“Vi ste samo vidjeli naslov iz kojeg citirate da su oni imali uvid u naše amandmane. To je standardna praksa koja se svaki put tako sprovodi, a vi od toga pokušavate da napravite spin i da nas nazovete lažovima, sram vas bilo”, poručio je Čarapić.

Nakon riječi Čarapića ustao je poslanik DPS-a Nermin Abadić koji je Čarapiću kazao : “Pazi, kako se ponašaš ti”.

Popović je potom dala pauzu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lipovo
08.05.2024-22:23 22:23

Čarapić bi bio idealan glumac u pelivanskoj grupi!!!