Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Stav DF je jasan, poništićemo priznanje Kosova

Visoki funkcioner Demokratskog fronta i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević u razgovoru za za Srbin.info, pričao je o tome na koji način je pobijeđen režim i kakvi su odnosi u pobjedničkoj koaliciji, te koji će biti prvi potezi vlasti

Albancima je stvaranje Velike Albanije nacionalni projekat. Stav DF je jasan, koliko možemo da utičemo, mi ćemo da poništimo priznanje Kosova. To je bila najveća bruka Crne Gore, kazao je Nebojša Medojević u razgovoru za Srbin.info.

Nebojša Medojević

Visoki funkcioner Demokratskog fronta i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević u razgovoru za za Srbin.info, pričao je o tome na koji način je pobijeđen režim i kakvi su odnosi u pobjedničkoj koaliciji, te koji će biti prvi potezi vlasti.

Medojević je, između ostalog, naveo da prvi zakon koji bude usvojen će biti stavljanje van snage Zakona o vjerskim zajednicama. A za Dritana Abazovića kazao je da je jedan od osnivača građanske Pozitivne CG, “ja ih zovem sorošoidi, iza koje stoje vlasnici Vijesti Željko Jovanović i Miško Perović”.

“Albancima je stvaranje Velike Albanije nacionalni projekat. Stav DF je jasan, koliko možemo da utičemo, mi ćemo da poništimo priznanje Kosova. To je bila najveća bruka Crne Gore”, zaključio je on u ovom razgovoru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Slavko
04.09.2020-08:40 08:40

U koliko nova vlast ne bude brza i azurna da demontirs ovaj satsnisticki rezim i pohapsi vrlo brzo sve koji su ucestvovali u koruptivnim i mutnim radnjama i sve lopovluke i razne inkriminisane radnje i poslove konfiskovati svu imovinu i u zemlji i inostranstvu oduzeti im pasose i sve vrlo brzo resavati u koliko nova vlast ne bude odmah na djelu to pokazala nego samo budu pricali u tom slucaju nijesu trebali dolaziti na vlast.

Mugambe
04.09.2020-22:21 22:21

Samo jako Medooooo