Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Pižurica: Nadležni da saslušaju Medojevića povodom dokaza o umiješanosti Abazovića u šverc cigareta

''Ovo je jako važna tema za građane Crne Gore, pogotovo što je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije u vrhu prioriteta svih odgovornih činilaca društva''

Povodom tvrdnji nekadašnjeg poslanika Nebojše Medojevića o postojanju konkretnih dokaza da je Abazović uključen u šverc cigareta, očekujem da nadležni reaguju i pozovu Medojevića na saslušanje, saopštio je poslanik PES Miloš Pižurica.

“Jako je važno za građane Crne Gore da se otkloni i ova dilema, te da se ustanovi da li je bivši koordinator službi bezbjednosti uključen u šverc cigareta ili je Medojević koji je sadašnji memorandumski partner Abazovića govorio neistine.

Ovo je jako važna tema za građane Crne Gore, pogotovo što je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije u vrhu prioriteta svih odgovornih činilaca društva.

Takođe, ukoliko nisu tačne tvrdnje gospodina Medojevića, očekujem da Abazović podnese tužbu i dokaže na sudu šta je istina”, stoji u njegovom saopštenju.

Upravo je aktuelni premijer, kao žrtva kontinuiranih i neutemeljenih napada od gospodina Medojevića, tvrdi Pižurica, zaštitu potražio na sudu.

“Tada, aktuelni Abazovićev memorandumski partner nije pružio bilo kakav dokaz kojim bi potvrdio svoje navode, koje je godinama iznosio.

Stoga, jako je važno i zbog javnosti da se razjasni ko je u pravu, Medojević ili Abazović, a memorandum o saradnji neće biti ugrožen, jer sam siguran da će dva jako bliska ideološka partnera prevazići sve nekadašnje trzavice”, zaključuje on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
30.03.2024-06:11 06:11

Ovaj čovjek se polako pretvara u seosku tračaru i umjesto da zbori o planovima PESa on se bavi ogovaranjem i tračarenjem, no izgleda za bolje nije ni zavrijedio….