Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

GI 21.maj: Providan pokušaj relativizacije predstojeće Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Ističu da zaboravimo li na političku besmislenost predložene Rezolucije iz ugla bilo kakve potrebe da savremena crnogorska država reaguje na istorijski odavno dokazanu ustašku genocidnu politiku od prije osamdeset godina

Pristajanje beskičmenog PESa na usvajanje manipulativne i politikantske “Rezolucije o genocidu u Jasenovcu” koju su predložili Vučićevi politički agenti dovoljno govori o jadnom položaju Spajića i njegove bljutave vlade”, navode iz GI 21.maj.

Ističu da zaboravimo li na političku besmislenost predložene Rezolucije iz ugla bilo kakve potrebe da savremena crnogorska država reaguje na istorijski odavno dokazanu ustašku genocidnu politiku od prije osamdeset godina, sasvim je jasno da se prije svega radi o providnom pokušaju relativizacije predstojeće Rezolucije OUN o genocidu u Srebrenici.

“Dodatno, tzv. Rezolucijom o Jasenovcu šovinistički Vučićev režim želi da Crnu Goru konfrontira sa Republikom Hrvatskom i ujedno da opstruira crnogorsku proevropsku politiku. Zato je uspaničeno beogradsko velikosrpstvo, čija je zločinačka i neofašistička politika i dovela do genocida u Srebrenici, naložilo Mandiću, Kneževiću, Joanikiju i ostalim trabantima  da prinude zlosrećnog i prepadnutog Spajića da podrži politikantsku “Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu”. Ovim je parlamentarna većina nedvosmisleno pokazala da predstavlja marionetsku državu. Tu činjenicu neće promijeniti ni očekivana kameleonska podrška Spajićeve vlade skoroj Rezoluciji OUN o genocidu u Srebrenici, smataraju u GI 21.maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve