Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Bošković: I bi još jedan press, i još jedna predstava

Kao i više puta do sada, kada treba skrenuti temu sa hronične nesposobnosti i permanentne izdaje, po ugledu na mnogo sposobnije i darovitije mentore iz Beograda, sazvana je konferencija za medije – ni o čemu, saopštio je  poslanik DPS-a Predrag Bošković, nakon današnje konferencije za novinare potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića

Kao i više puta do sada, kada treba skrenuti temu sa hronične nesposobnosti i permanentne izdaje, po ugledu na mnogo sposobnije i darovitije mentore iz Beograda, sazvana je konferencija za medije – ni o čemu, saopštio je  poslanik DPS-a Predrag Bošković, nakon današnje konferencije za novinare potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

“Jer kako drugačije nazvati press, koji je pompezno, uz sve dramaturške elemente najavljen zbog jedne teme, a odnosio se na nešto što sa njom nema dodirnih tačaka. Ipak, dovoljno da provladini mediji to kasnije spinuju, po matrici koju su odavno razradili”, ocijeno je Bošković.

On je kazao da na konkretno pominjanje njegovog imena u neprimjerenom kontekstu, od strane glavnog stand-up komičara u ovoj predstavi, imam da izjavi sljedeće:

“Kao prvo, kada potpredsjednik Vlade objasni ko mu je nudio mito od 21 milion eura, objasniću mu i šta je posao ministra odbrane na sastancima u ANB. Kao drugo, kad neko koristi poziciju vlasti da na ovakav način targetira ljude, obično se to neslavno završi po tog istog. I kao treće, sa zadovoljstvom ću se odazvati ako me neko pozove da objasnim šta sam radio na redovnim konsultacijama u ANB, uz nadu da će se i potpredsjednik Vlade sa zadovoljstvom odazvati na siguran poziv nadležnom državnom organu zbog ovakvih i sličnih klevetanja”, zaključio je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
UUAAAA
06.02.2021-13:39 13:39

Bruke ove na PRESS-Novinarka pita MINISTRA Policije a odgovara joj ABAZOVIC ! Bogami BOSKO i tebe nesto sa prstom drmnu izgleda da OVA Srpska Vlada nije primila onu vakcinu oce SVE CRNOGORCE DA APSI !!Boskovicu tacno mora se znat za 21 milion a izostavijo si I KOLASIN okle i za cije pare da cascava Kolasince sa BUREKOM!

Zdravko
06.02.2021-14:46 14:46

Hapsi lopove Dritane,hapsi bandite koji sve pokrase za ovih 30godina

Kokoska
06.02.2021-17:18 17:18
Reply to  Zdravko

Zdravko ako su krali CRNU GORU nijesu SRBIJU sta vi imate sa CG Vi je ne racunate vasom DRZAVOM ! Mozeteli je vi vise volite od nas —NIKAD ZA NIKAD !

BOKA_K
06.02.2021-18:30 18:30
Reply to  Zdravko

Da su odnijeli u srbiju, ne bi riječ rekao ! Ostavi se tuđe države !