Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Bivši lider LSCG: Amfilohije me motivisao da izađem na izbore

Kako kaže Živković, "veliki gazda -Amfilohije" ovo doživljavava koa krstaški rat zbog čega se, kako je napisao u postu na Facebooku "mora najubjedljivije poraziti ta ideologija mraka, mržnje, fašizma i svake vrste isključivosti''

Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković saopštio je da nije mislio da izađe na izbore ali da ga je mitropolit Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori Amfilohije, iako ga ne cijeni i ne poštuje motivisao da izađe na predstojeće izbore.

Miodrag Živković

Kako kaže Živković, “veliki gazda -Amfilohije” ovo doživljavava koa krstaški rat zbog čega se, kako je napisao u postu na Facebooku “mora najubjedljivije poraziti ta ideologija mraka, mržnje, fašizma i svake vrste isključivosti”.

Post prenosimo u cjelosti

Amfilohije izlazi prvi put na izbore !

Ponovit ću da je to prvi i jedini propovjednik koji je uspio od vjerujućih ljudi napraviti nevjernike i bogohulnike. Svojim najnovijim obraćanjem gdje poziva sve “svoje vjernike” da izađu na izbore, obećavajući da će i on po prvi put u životu glasati, dodatno motiviše svoje vjerno stado, i poziva ga na osvajanje Crne Gore.

Moram priznati, koliko god ga ne cijenim i ne poštujem, da me motivisao. Mislio sam da ne izlazim na ove izbore jer će ova vlast koju inače ni malo ne cijenim, lakše, nego ikada do sada ostvariti pobjedu na njima.

E pošto “veliki gazda- Amfilohije” ovo doživljava kao krstaški rat, idem i ja na izbore i vjerujem mnogi koji su se lomili kao i ja. Mora se najubjedljivije poraziti ta ideologija mraka, mržnje, fašizma i svake vrste isključivosti.

Mora pobijediti naša Crna Gora!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mitar
13.09.2020-10:22 10:22

Inače ovo je lik koji je svojevremeno optuzio Dps za pokusaj ubistva..