Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Belan o incidentu u Baru: Morsko dobro da Đuroviću ukine zakup plaže

Predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan oglasio se povodom incidenta u Baru, kada je maloljetnu Rožajku Ilmu Agović zbog burkinija koji je nosila otjerao zakupac plaže Dragan Đurović

Predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan oglasio se povodom incidenta u Baru, kada je maloljetnu Rožajku Ilmu Agović zbog burkinija koji je nosila otjerao zakupac plaže Dragan Đurović.

„Nadam se da će državno tužilaštvo hitno reagovati, a da će Morsko dobro zakupcu Đuroviću uskratiti zadovoljstvo da bude zakupac plaža na crnogorskom primorju, pa neka ulaže u biznise u kojima neće imati “muku” pružanja usluga gostima vjere koja mu ne odgovara. Ne znam da li postoji takav biznis, ali eto“, kazao je Belan.

Takođe, dodaje on, ako ima goste koji ne žele na “njegovu” plažu kada se na njoj kupa neko u burkiniju, onda je i Crna Gora žestoko promašila tržišnu nišu i u ogromnom je problemu.

„Porodicu Agović, uz izvinjenje što su direktan susret sa fašizmom i rasizmom u ovim nesrećnim vremenima doživjeli u našoj Crnoj Gori, pozivam u Tivat, na kupanje pod Belane. Tu se kupamo kako želimo, obučeni u skladu sa svojim uvjerenjima i ličnim afinitetima. Podržavamo one u mikro kupaćim kao i one u burkiniju. Važna nam je dobra zabava, ugođaj i da sa plaže svi odu odmorni i zadovoljni“, zaključio je Belan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Milos
08.08.2023-00:01 00:01

Ne samo njemu nego sve plaze prebacit na drzavnu svojinu!