Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Tri decenije od magičnog gola Dejana Savićevića i Milanove rapsodije

Genije je oteo loptu Migel Anhelu Nadalu (stric legende tenisa, Rafaela Nadala) i majstorskim lobom iskosa sa ivice šesnaesterca matirao Andonija Zubizaretu za nedostižnih 3:0 u 47. minutu

Često se u sportu obilježavaju godišnjice velikih uspjeha i majstorskih poteza, na red je došao i Crnogorac – danas je tri decenije otkada je Milan u finalu Lige šampiona savladao Barselonu čak 4:0.

Dejan Savićević dao je jedan od najljepših golova u mečevima za titulu.

Genije je oteo loptu Migel Anhelu Nadalu (stric legende tenisa, Rafaela Nadala) i majstorskim lobom iskosa sa ivice šesnaesterca matirao Andonija Zubizaretu za nedostižnih 3:0 u 47. minutu.

Tim Johana Krojfa je ušao kao favorit u duel odigran na Olimpijskom stadionu u Atini, ali su se sve pitali izabranici Fabija Kapela.

Savićević je bio nezadrživ, u 22. minutu je asistirao Danijeleu Masaru, koji je u sudijskoj nadoknadi 1. poluvremena povisio na 2:0.

Nakon povratka iz svlačionica je uslijedila magija crnogorskog asa, koji je pogodio i stativu prije nego što je Marsel Desai u 58. minutu postavio konačni rezultat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve