Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Ryanair od 1. jula leti ka Crnoj Gori

Kako dodaju, Ryanair se raduje što će dovesti turiste koji će pomoći jačanju regionalne ekonomije na koju se oslanjaju hiljade radnih mjesta

Niskobudžetna avio kompanija Ryanair, danas je saopštila da će obnoviti devet ruta ka / iz Podgorice počevši od 1. jula. Evropljane, kako navode, pozivaju da svoj odmor provedu u Crnoj Gori, na predvinim plažama.

“Pošto je Crna Gora obnovila neke međunarodne letove kako bi dočekala strane posjetioce, Ryanair ohrabruje putnike  da započnu planiranje ljetnjeg odmora i proslave to što Evropa uspešno prevazilazi jedno od svojih najizazovnijih perioda. Sve detalje ruta, frekvencija i vremena leta dostupni su na sajtu avio kompanije  www.ryanair.com. Evropljani se sada mogu radovati povoljnom odmoru u Crnoj Gori i uživanju u crnogorskom suncu i predivnim plažama u svojim omiljenim ljetnim mjestima, dok crnogorski građani mogu ostvariti svoj sanjani odmor bez obzira da li je „kod kuće“ ili u inostranstvu”, poručuju iz ove ove avio komapnije.

Kako dodaju, Ryanair se raduje što će dovesti turiste koji će pomoći jačanju regionalne ekonomije na koju se oslanjaju hiljade radnih mjesta.

“Kako bi proslavio ukidanje ograničenja putovanja, Ryanair je za putovanja u julu 2020. godine pokrenuo prodaju sjedišta sa popustom do 50 odsto na cijenu putovanja, ali, da biste ostvarili popust, kartze morate rezervisati do četvrtka (11. juna), samo na web stranici www.ryanair.com.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve