Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Wizz Air u Podgoricu vraća linije za London Getvik, Beč, Varšavu i Katovice, a Ryanair za Brisel, Mančester, Zagreb i Vroclav

Tokom predstojeće ljetnje sezone koja u avijaciji počinje 31. marta i traje do kraja oktobra, Aerodrom Podgorica biće povezan sa više od 40 destinacija, a Aerodrom Tivat sa njih oko 40

Niskobudžetne kompanije Wizz Air i Ryanair vraćaju ranije ukinute letove iz Podgorice. Wizz Air u Podgoricu vraća linije za London Getvik, Beč, Varšavu i Katovice, a nastavlja da leti za Milano, Dortmund, Memingen i Budimpeštu.

Ryanair, prema preliminarnim najavama, od početka aprila u Podgoricu vraća linije za Brisel, Mančester, Zagreb i Vroclav. Uz to, Ryanair nastavlja da saobraća za Berlin, London Stansted, Gdanjsk i Krakov, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Tokom predstojeće ljetnje sezone koja u avijaciji počinje 31. marta i traje do kraja oktobra, Aerodrom Podgorica biće povezan sa više od 40 destinacija, a Aerodrom Tivat sa njih oko 40, saopšteno je iz te kompanije.

Aerodromi Crne Gore su objavili preliminarni red letjenja koji je ažuriran zaključno sa 26. martom i, shodno tome, podložan je promjenama. Realizacija zavisi direktno od avio-kompanija.

“Prema najavama, nove rute u Podgorici biće Minhen, Radom, Košice, Pardubice i Ostrava dok su nove destinacije u Tivtu Bristol, Birmingam i Izmir”, navode iz Aerodroma.

Podgoricu će sa Rimom nastaviti da povezuje nacionalna avio kompanija, Air Montenegro.

“Podsjećamo da je Pegasus Airlines u februaru otvorio linije Podgorica-Ankara i Podgorica-Izmir. Molimo putnike da se za sve informacije o avio-kartama informišu kod avio-prevoznika. Osim redovnih linija, u tabelama su prikazani i posebno naznačeni čarteri”, zaključuju u Aerodromima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve