Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

KRIVOKAPIĆU, EVO DA BUDEŠ OBAVIJEŠTEN Nova otimačina Bata Carevica: Ruši brda da proširi plažu Ploče!?

Carević, čija porodica upravlja plažom Ploče, počela je sa širenjem tog kupališta na vrlo drzak način jer su za svoje potrebe počeli sa rušenjem dijela brda i zauzimanjem terena koje je u vlasništvu države

Gradonačelnik Budve Marko Bato Carević počeo je novu otimačinu državne imovine koja se nalazi u zoni morskog dobra!

Carević, čija porodica upravlja plažom Ploče, počela je sa širenjem tog kupališta na vrlo drzak način jer su za svoje potrebe počeli sa rušenjem dijela brda i zauzimanja terena koje je u vlasništvu države. To se može vidjeti na fotografijama i videu koji su nam proslijedili čitaoci. Pogledajte:

Prema informacijama portala Aktuelno, riječ je devastaciji imovine najvećeg stepena što podrazumijeva i podnošenje krivičnih prijava. Sa ovim videom i fotografijama zvanično upoznajemo i predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića kako bi bio “obaviješten” da njegov blizak prijatelj Marko Bato Carević po ko zna koji put ne poštuje niti propise niti mari za zakone.

Podsjetimo, Krivokapić je nedavno kazao da, kada je bio mandatar i gostovao na “imanju” Carevića, da u tom trenutku nije znao da je imanje od pola miliona kvadrata okupirano.

Krivokapić i njegov svetosavski prijatelj Bato Carević

Takođe, vrlo sporno je što za sada nema reakcije niti nadležnih inspekcija koje bi trebalo hitno da reaguju i preduzmu konkretne mjere na zaustavljanju očite otimačine.

Postavlja se pitanje i šta je sa JP “Morsko dobro” pošto je ovo oblast koja je u njihovoj nadležnosti. Reakciju tog javnog preduzeća, na žalost, niko i ne očekuje jer izvršni direktor tog preduzeća Mladen Mikijelj, važi za potrčka Bata Carevića! Ali i izostanak reakcije je isto tako djelo koje se goni po službenoj dužnosti.

Ipak, očekujemo da sada kada smo upoznali Krivokapića on prvi krene i koliko je danas reaguje i zaustavi ovu novu uzurpaciju budvanskog šerifa Bata Carevića. Nadamo se da Krivokapić neće i ovaj put naći neki izgovor poput onih da “nije uzeo telefon” ili slično pošto se nalazi u Briselu.

Čitaoci kjoji su nam poslali fotografije i snimke apelovali su na nadležne da reaguju na, kako su nam kazali, devastaciju obale najvišeg stepena.

Apelovali su na inspekcijske službe da raguju što prije s obzirom na to da je, kako kažu, i postojeća plaža predmet spora u Osnovnom sudu u Kotoru.

Car afera

Sudeći po načinu na koji funkcioniše predsjednik Opštine Budva, ne bi bilo iznenađujuće da je, kako je sam priznao, sklon da ”korumpira državne službenike” da bi ostvario svoje biznis planove.

Za Carevića se vezuju brojne kontroverze, a ovo su samo neke od afera u koje je svetosavski tajkun umiješan:

SKANDAL U REŽIJI CAREVIĆA Uzurpatori plaže Ploče namještaju svoju radnicu za Upravni odbor Morskog dobra

PRAVNE MALVERZACIJE UZURPATORA IZ SAO BUDVA Carevići ne biraju sredstva da zadrže plažu Ploče

Manevar uzurpatora: Prekinut tender za Ploče, Carevići uložili žalbu

Ko je moćniji Carević ili država: Tender za plažu Ploče u sred ljeta, dokumentacija pod provjerom, zašto ćuti Tužilaštvo?

Ista meta isto odstojanje: Carevići uzurpirali Ploče i Krimovicu, napadaju zgradu Opštine, Tužilaštvo ne vidi problem

Afera “Asfalt-beton”: Hoće li Tužilaštvo popustiti pred hajdukom Carevićem?

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
14.06.2021-14:36 14:36

Cerevicu samo fali jos kaja ogromna reklama sa natpisom ” Ne moze mi niko nista jaci sam od drzave ” Crna Goro sta te snadje u 21. vijeku !?

Naroz
14.06.2021-18:55 18:55

Premijer je do sada mislio da je ovo “ogledna plaža”, ali poslije ovoga više nikad neće otići tamo.

Nikola perika kineska
14.06.2021-19:08 19:08

Odje ce da obrcu prase i novi guca sea dance uz cecu i 90-e e kuku sto docekasmo

osvijesti
14.06.2021-22:05 22:05

Zar nije Carević prije 20 i više godina počeo da pravi plažu Ploče? Zar nije šofer 20 godina( od Sveta, a i poslije njega) imao prioritet na gro poslova sa šljunkom i druge građevinske poslove na Crnogorskom primorju? Zar nije vjernik iz Grblja prije mnogo godina zauzeo 500 000m2 državnog zemljišta? Zar nije Mans prije više godina podnijela niz krivičnih prijava po više osnova protiv ovog preśednika opštine? Zar nije šofer postao milioner prije deset dvadeset godina? JESTE! Ko mu je to sve dozvoljavao i još tačnije pomagao u svemu? Ko ga za sve to vrijeme nije procesuirao? DPSSD! Crnogorci… Pročitaj više »

Neki
14.06.2021-22:58 22:58

VJERNIK SPCA MOZE SVE…ZALOSNO

SAO BUDVA PUKLA: Bato ”gučizacijom” uspio da uništi turističku ponudu, pomogao mu i Dritan konfuznim porukama! | Skala radio
24.07.2022-13:24 13:24

[…] čija porodica ilegalno upravlja plažom Ploče, počela je još prošle godine sa širenjem tog kupališta na vrlo drzak način jer su za svoje potrebe počeli sa rušenjem dijela brda i zauzimanja terena […]