Četvrtak, 13 Juna, 2024
Rubrika:

Ista meta isto odstojanje: Carevići uzurpirali Ploče i Krimovicu, napadaju zgradu Opštine, Tužilaštvo ne vidi problem

Ni za jednu od tri lokacije, Carevići nemaju validan papir. To se valjda zove otimačina, a zašto ne reaguje Tužilaštvo ostaje nepoznanica

Smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević sa bliskim srodnicima u ovom trenutku upravlja plažom Ploče koju vodi njegov brat Nebojša Carević, uzurpirao je 450.000 kvadrata državne zemlje u selu Krimovica, a čini se kao iz hobija, svako jutro sa svojim saborcima iz opozicije napada zgradu Opštine Budva. Ovakav slučaj Crna Gora ne pamti, ali to je mnogo manje bitno od toga da li tužilaštvo vidi sve te probleme?

Marko Carević,

Ne postoji nijedna osoba u Crnoj Gori kojoj apsolutno nekažnjeno prolazi ono što prolazi braći Carević, koji i pored mnoštva nezakonitih poslova nijesu odgovarali ni za šta osim što je bivši predsjednik opštine kažnjen prekršajno zbog junskih ataka na zgradu SO Budva. Nikome nije jasno kako je to moguće, ali to je realnost bezakonja koje se odvija na potezu od desetak kilometara – odnosno od opštine Budva do sela Krimovice (automobilom u redovnim uslovima oko 15-20 minuta, podaci su sa Interneta).

Specijalno tužilaštvo provjerava Krimovicu, policija prikuplja dokumentaciju o Plaži Ploče i povremeno intervenišu u napadima na zgradu “gradske kuće”. Ni za jednu od tri lokacije, Carevići nemaju nijedan validan papir.

To se valjda zove otimačina, a zašto ne reaguje Tužilaštvo ostaje nepoznanica.

Da paradoks bude još veći Carevići u promo sadržajima plasiranim preko reketaškog medija, čiji je cilj da se izvrši pritiska na portal Aktuelno koji raskrinkava njihove kriminalne radnje, čak prijete da će oni natjerati Tužilaštvo da reaguje. S obzirom da je paranoja kod Carevića dostigla tačku usijanja, vjerovatno misle da bi Tužilaštvo trebalo da ispita imaginarno lice koje “zlopotrebljava i vrši pritisak na institucije”.

Veoma infantilan izgovor i suludi pokušaj opravdanja za sopstvene ilegalne radnje.

Da li samoproklamovani tajnovidac i epidemiolog Milivoje “Polakote” Katnić štiti svog poznanika Carevića: “I zbog toga su neki zagazili đe nijesu trebali”, “Trgujem po pjaca”

Zbog velikog interesovanja naših čitalaca, u nastavku podsjećamo o aferama Carevića, uz naglasak da je bilo i incidenata kada je kao gradonačelnik blokirao ulazak u sopstveni grad.

Tender za plažu Ploče u sred ljeta, dokumentacija pod provjerom, zašto ćuti Tužilaštvo?

Dat nalog Inspekciji “plaži Ploče ZABRANITI RAD”: Carević dva ljeta bez ugovora, na potezu Tužilaštvo

Afera “Asfalt-beton”: Hoće li Tužilaštvo popustiti pred hajdukom Carevićem?

Formiran predmet protiv Carevića: Da li će tužilaštvo popustiti pred uzurpatorom državne imovine?

Na zahtjev čitalaca portala Aktuelno ponovljamo video na kojem se vidi da se na plaži Ploče kliče “Kosovu” i “Caru Lazaru”.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
23.07.2020-09:39 09:39

I “treba tako”kad nema CG pravosudja koje dotaklo dno u 90% slucajeva “koje cuti kao zaliveno” u ovom slucaju kadabahlija Carevica,zakljucak je sledeci” Debelo su “podmazali”tuzioce,sudije pa mozda i do vrha Drzave dok im ovo dozvoljavaju. Mene je “o jadu zabavio” javni izvrsitelj-janicar za 160 eura duga prema jednom javnom preduzecu,istina da nijesam imao novca ( 160e.penzije),ali postoji ona stara “na siromaha i zec vadi onu rabotu”da ne budem vulgaran,e ovo je nase pravosudje.

SAO BUDVA PUKLA: Bato ”gučizacijom” uspio da uništi turističku ponudu, pomogao mu i Dritan konfuznim porukama! | Skala radio
24.07.2022-13:24 13:24

[…] Ista meta isto odstojanje: Carevići uzurpirali Ploče i Krimovicu, napadaju zgradu Opštine, Tužil… […]