Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

NSD Budva: Jovanović nakon sjednice Skupštine neka ode do porodice Carević ili Božović kako bi mu našli neki angažman

Kako kažu, oni znaju da će u nedelju kada se održi konstitutivna sjednica SO Budva Nikola Jovanović biti samo jedan od 33 odbornika, a to se teško podnosi posebno kada ste dovedeni prije nekolike godine da budete posluga starim budvanskim familijama, a onda iznenada pomislite da im možete postati gospodar

Pozivamo Nikolu Jovanovića da prestane sa ogavnom i besprizornom kampanjom vrijeđanja koju ovih dana vodi protiv liste “Za budućnost Budve” i građana koji su je podržali, iz prostog razloga što se sve ovo radi kako bi pokušao da nas uvede u svađu sa nekadašnjim predsjednikom OO NSD Milom Božovićem koji se trenutno nalazi u Spužu, saopštili su iz lokalnog NSD-a.

“Nema naivnih koji ne prepoznaju ono što je krajnji cilj i ko je meta njegovih „anketa” i poziva upućenih građanima Budve. U takvu polemiku i svađu koja treba da se obije o glavu onoga koji je pritvoren nas može teško uvući.

Tu mu želju ne možemo ispuniti iz prostog razloga što nije tajna da je u svakoj prethodnoj organizaciji u kojoj se nalazio radio sve što je bilo u njegovoj moći da zavadi ljude kako bi ostvario ličnu korist. Nažalost, u Budvi je uspio ono što do tada nije polazilo za rukom bilo kom drugom političaru iz Budve, i da zavadi kumove, braću i prijatelje”, navode iz NSD-a.

Kako kažu, oni znaju da će u nedelju kada se održi konstitutivna sjednica SO Budva Nikola Jovanović biti samo jedan od 33 odbornika, a to se teško podnosi posebno kada ste dovedeni prije nekolike godine da budete posluga starim budvanskim familijama, a onda iznenada pomislite da im možete postati gospodar.

“Pametnije bi bilo Nikoli Jovanoviću da nakon konstitutivne sjednice Skupštine u Budvi ode do porodice Carević ili Božović kako bi mu našli neki angažman u skladu sa njegovim kvalifikacijama i sklonostima nego što se bruka čak i pred onima koji su glasali za listu na čijem je čelu bio”, zaključuju iz NSD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve