Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Eriksen se nada odlasku u Real, Sančez želi da ide iz Bajerna zbog male minutaže,

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

18.08.2019

16:23 Kristijan Eriksen odbio je još jednu ponudu Totenhema za produžetak ugovora. Kako javljaju engleski mediji, londonski klub je bio spreman da mu da 11 miliona eura po godini, ali je Danac to odbio.

Eriksen, Foto: Standard.co.uk

Njegova želja već mjesecima unazad je da napusti tim sa Vajt Hart Lejna i pojača Real Madrid.

Navodno, španski gigant će u finišu prelaznog roka poslati novu, poboljšanu ponudu koja će premašiti cifru od 60 miliona funti.

S druge strane, Eriksen je kontaktiran od strane Juventusa, s tim što ga italijanski prvak ubjeđuje da sačeka još godinu dana, ostane u Londonu, a onda pređe bez obeštećenja idućeg jula.

14:29 Bajern je danas potvrdio saradnju sa mladim igračem Borusije Mehengladbaha Majklom Kuisanseom. Francuski mladi reprezentativac koji ima 20 godina potpisao je petogodišnji ugovor s Bavarcima.

Kuisanse, Foto: Sportsport.ba

Izabran je za najboljeg igrača Borusije u prošloj sezoni i to dovoljno govori o kakvom potencijalu se radi.

“Znam koliko je ovo veliki korak za mene, ali osjećam se spremno i ponosan sam što ću u budućnosti predstavljati Bajern”, rekao je Kuisanse.

Radi se o ljevaku koji ima izuzetne tehničke sposobnosti, dobar je dribler i igra uglavnom na poziciji centralnog veznog.

Njegov dolazak Bajern je platio 10 miliona eura. Njemački prvak je prije njega ovog ljeta doveo Lukasa Hernandeza, Benjamina Pavarda, Ivana Perišića, Žana-Fietea Arpa, a očekuje se uskoro da potpiše ugovor i Filipe Kutinjo.

Nije isključeno da se u klub u narednom periodu vrati iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić, s obzirom da se trenutno vode pregovori.

10:40 Vezista Bajerna Renato Sančez bio je nezadovoljan činjenicom da je u prvom kolu Bundeslige protiv Herte proveo samo pet minuta.

Sančez, Foto: As.com

Portugalac je posle utakmice u intervjuu za „Šport1“ istakao da je tužan što nije igrao, te izrazio želju da napusti Minhen, a revolt je iskazao i u svlačionici.

„Ova situacija nije dobra ze mene. Ovo je drugi put da želim da napustim klub, a ne puštaju me da odem. Pet minuta nije dovoljno“, istakao je Sančez.

Ostaje da se vidi da li će Bajern pustiti Portugalca.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve