Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Perčobić preuzeo dužnost: Nova era za Zavod za zapošljavanje – zajedno gradimo budućnost

Hajdinaga je tom prilikom Perčobiću još jednom čestitao naimenovanje i poželio sreću u budućem radu.

U Zavodu za zapošljavanje Crne Gore danas je zvanično izvršena primopredaja dužnosti. Novoizabranom vršiocu dužnosti direktora institucije Davidu Perčobiću dužnost je predao dosadašnji v.d. direktora Zavoda Gzim Hajdinaga.

Hajdinaga je tom prilikom Perčobiću još jednom čestitao naimenovanje i poželio sreću u budućem radu.

“Želim Vam uspjeh na profesionalnom i ličnom planu i porodičnu sreću, ostajemo prijatelji i partneri. Uvjeren sam da će u Zavodu biti nastavljen proces reformi i stabilizacije kretanja na tržištu rada”, kazao je Hajdinaga.

Perčobić je u svom prvom obraćanju javnosti izrazio zahvalnost svima koji su mu pružili podršku tokom izazovnog perioda koji je prethodio naimenovanju dodajući da je svjestan da preuzima veoma odgovornu funkciju i da ga čekaju pune ruke posla.

“Pred nama su veliki izazovi ali i neviđene prilike. Zajedno ćemo inicirati sveobuhvatne reforme koje će naš Zavod transformisati u modernu, efikasnu i transparentnu instituciju. Naš cilj je jasan- obnoviti povjerenje javnosti u naše usluge, drastično smanjiti broj nezaposlenih i kontinuirano unapređivati kvalitet podrške koja se pruža korisnicima. Zato i obećavam da ću se istinski potruditi da znanjem i zalaganjem unaprijedim rad ove važne institucije kako bi zadovoljni bili svi, kolege zaposleni, korisnici naših usluga odnosno lica koja traže posao i poslodavci… U poslu je sve lakše kada pored sebe imate zadovoljne ljude, koji dijele vašu viziju i koji sa posebnom emocijom pristupaju poslovnim obavezama, poboljšanju radnog ambijenta i popravljanju ugleda institucije. U tom smislu, u narednom periodu, ću insistirati na radu i zalaganju, boljem kvalitetu usluga odnosno uspostavljanju jasno definisanih pravila i procedura, na svim nivoima. U svoje lično ime želim da se zahvalim na prijatnoj dobrodošlici i radujem se uspjesima i projektima koji su pred nama”, saopštio je Perčobić nakon preuzimanja dužnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve