Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Vladimir Gojković: Nismo bili u utakmici od samog početka

Crna Gora ni u Dubrovniku nije u grupi ostvarila pobjedu u regularnom toku, već nakon peteraca, a ni u Dohi poslije dva meča nema pobjede poslije 32 minuta igre.

Crna Gora je protiv Srbije doživjela jedan od najtežih poraza u istoriji i s obzirom na kvalitet igre i protiv SAD i pogotovo protiv Srbije put u Pariz čini se jako daleko i kao nedostižan.

Crna Gora ni u Dubrovniku nije u grupi ostvarila pobjedu u regularnom toku, već nakon peteraca, a ni u Dohi poslije dva meča nema pobjede poslije 32 minuta igre.

Crna Gora proitiv Japana u peta ima imperativ pobjede ukoliko želi da sačuva nadu za plasman u osminu finala, a nakon toga da se nada pobjedi Srbije u meču sa SAD i da se na taj način izbjegne meč u osmini finača sa Italijom ili Mađarskom. Mada kako Crna Gora igra i utakmice protiv Japana i Rumunije su ozbiljan zadatak, pogotovo kada se nešto mora.

“Pa dobro. Mislim da nismo bili u utakmici od samog početka, olako smo primili neke golove, uz očajnu realizaciju igrača više. Imali smo taj neki trzaj u drugoj četvrtini da probamo da smanjimo razliku, ali već od polovine treće četvrtine je sve bilo završeno. Srbija nas je zasluženo pobijedila i na tome im čestitam. Mi nijesmo uspjeli da ublažimo taj poraz, ali nema puno vremena za analizu, čeka nas taj meč protiv Japana za prolaz dalje”, kazao je Gojković.

Gojković bi trebao da se dobro zabrine kako je pripremio utakmicu protiv Srbije jer je sam priznao da njegovi igrači od početka u glavama nijesu bili spremni za meč.

Crna Gora se obrukala danas protiv Srbije koja na posljednjih nekoliko takmičenja nije pokazala da je reprezentacija za velika djela. Čak ni u prvoj utakmici protiv Japana u Dohi nije briljirala, ali je pobijedila zahvaljujući boljoj igri u posljednje dvije četvrtine.

“Veoma loša partija, napravili smo mnogo grešaka koje nam se inače nisu dešavale. Pogotovo smo griješili u početku, Srbija se na startu uspjela odvojiti, napraviti razliku. Srbija je bila staloženija i zasluženo pobijedila, mada smatram da je razlika prevelika”, kazao je Alkeksa Ukropina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
07.02.2024-17:50 17:50

…bio si treneru na visini zadatka ,možes sad i navratiti kod Nedostojnog za neku “Plaketu SS” vidi se koliko si se śekirao od pocetka utakmice …! /pi /

Srbadija Barska
07.02.2024-20:35 20:35

Bice protiv Japana napeto.