Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Velika borba za pozivnicu Evrolige: Uključila se i Cedevita Olimpija

Bord Evrolige će ime kluba koji će naredne sezone igrati u ovom takmičenju saopštiti tek kada se završe sva državna prvenstva u Evropi

Trka za posljednje mjesto u Evroligi se polako intenzivira jer će 18. učesnik elitnog takmičenja biti poznat nakon što neko od konkurenata dobije specijalnu pozivnicu – Budućnost Voli, Partizan, Lijetuvos Ritas, Uniks…

Foto: Jabuka.tv

Kao najozbiljniji kandidati do sada su se pominjali Partizan i Lijetuvos Ritas, a iz Hrvatske stiže ekskluzivna vijest da je za Evroligu konkurisala i Cedevita Olimpija.

Kako piše Germanijak, klub ima podršku Atlantik grupe, koja želi da preko njega još jače reklamira svoje brendove na evropskom tržištu, pa je spremna da sa sponzorstvom od 8 miliona eura ispuni finansijski zahtjev ULEB-a. Ipak, priznaju i u Ljubljani, odnosno Zagrebu, da je realnije da u toj namjeri uspiju za godinu dana, za sezonu 2020/2021, mada će pokušati da je dograbe i sada.

Bord Evrolige će ime kluba koji će naredne sezone igrati u ovom takmičenju saopštiti tek kada se završe sva državna prvenstva u Evropi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve