Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Partizan pobijedio Valensiju za kraj sezone u Evroligi

Igrali su i večeras košarkaši Partizana sa mnogo oscilacija i na kraju pobijedili sa 79:66 (15:21, 20:16, 23:15, 21:14) i tako upisali 16 trijumf u sezoni.

Utakmicu je obilježio transparent kojim su večeras “Vučićevi grobarčići” dočekali Dina Rađu i Tonija Kukoća, “Klub pripada onima sto za njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. Mi se nikada nećemo praviti fini prema ustašama što beže sa postolja u Atini”.

Nedavno su dvojica košarkaša u “Štark areni” dočekani aplauzima, ali su u međuvremeni školovani od Vučićevih novinarčića i njegovih plaćenika u redovima Partizana da ovog puta dočekaju košarkaške legende onako kako to predsjednik svega i svačega u Srbiji želi.

 Toni Kukoč Dino Rađa transparent Grobara

Partizan je propustio veliki broj prilika da obezbjedi učešće u plej-inu, a da je realizovao neke krucijalne prednosti mogao je igrati i direktno u plej-ofu Evrolige,ali je večeras u “Štark areni” savladao Valensiju.

Igrali su i večeras košarkaši Partizana sa mnogo oscilacija i na kraju pobijedili sa 79:66 (15:21, 20:16, 23:15, 21:14) i tako upisali 16 trijumf u sezoni.

Otvorio je Partizan meč sa 8:0, ali je prva četvrtina završena vođstvom Valensije 21:15 i baš u tih uvodnih 10 minuta posljednjeg meča ove sezone karakteristika su igre “crno-bijelih” u Evroligi – od sjaja do očaja i nazad.

Najzaslužniji za pobjedu Partizana protiv Valensije bili su Amerikanac Džejms Naneli sa 19 poena, kojima je dodao četiri asistencije i dva skoka za indeks korisnosti 27. Njemu uz rame bio je i hrvatski reprezentativac Džejlan Smit, koji je odigrao najbolji meč u dresu Partizana, a postigao je 15 poena, imao pet skokova, dvije asistencije i četiri ukradene lopte za indeks korisnosti 26.

U timu Valensije bolji od ostalih bio je Semi Odžalaje koji je postigao 17 poena i imao indeks korisnosti 22.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve