Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska počela pripreme, velike promjene u igračkom kadru

Sa velikim promjenama u igračkom kadru, uz nekoliko novih igrača, izabranici Velimira Gašića će do petka trenirati u gradu pod Trebjesom, nakon čega će pripreme nastaviti na Žabljaku, gdje će do 3. septembra odraditi najteži, bazični dio priprema

Košarkaši Sutjeske počeli su pripreme za novu sezonu, u kojoj ih, pored domaćih takmičenja, ponovo očekuje nastup u ABA2 ligi.

Sa velikim promjenama u igračkom kadru, uz nekoliko novih igrača, izabranici Velimira Gašića će do petka trenirati u gradu pod Trebjesom, nakon čega će pripreme nastaviti na Žabljaku, gdje će do 3. septembra odraditi najteži, bazični dio priprema.

– Veliki broj igrača nam je otišao iz kluba. To su bili nosioci igre u prošloj sezoni, Vulević, Milošević, Brzoja, Sejfić i Drašković, dok je Lalović završio karijeru. To je za nas bio veliki problem. Međutim, velikim angažovanjem ljudi koji vode klub i maksimalnim razumijevanjem, mi smo danas na kvalitetan način uspjeli da prevaziđemo taj momenat i jednostavno u razgovorima sa potencijalnim pojačanjima dobijemo igrače koji bi na adekvatan način nadomijestili one koji su otišli – kazao je Velimir Gašić za portal Onogošt.me.

Do sada su u Sutjesku stigli povratnik nakon sedam godina, iskusni centar Radoje Vujošević (stigao iz Mornara), te krilo Vladimir Tomašević i centar Miloš Koprivica, koji su došli iz Podgorice. Narednih dana se očekuje još novih imena u nikšićkom klubu…

– Moramo da riješimo niz stvari prije priprema koje su planirane od 20. avgusta do 3. septembra. Poslije silaska sa planine ulazimo u seriju kontrolnih utakmica i mislim da ćemo u tom intervalu dobiti pravu informaciju kada je u pitanju početak sezone, šampionata i ABA2 lige – dodao je Gašić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve