Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Don Duško Ivanović: Pogledajte ovacije za našeg stručnjaka nakon pobjede nad Virtusom

Naš stručnjak se po četvrti put vratio u Vitoriju i uspio je da u jakoj konkurenciji baskijski tim povede do TOP 8 faze nakon prvog plej-in turnira u istoriji Evrolige

Vjerovatno da ni jedna povezanost i odnos na relaciji trener-klub nije toliko jak i toliko isprepletan kao što je to slučaj sa Duškom Ivanovićem i Baskonijom.

Naš stručnjak se po četvrti put vratio u Vitoriju i uspio je da u jakoj konkurenciji baskijski tim povede do TOP 8 faze nakon prvog plej-in turnira u istoriji Evrolige.

Baskonija je prvo poražena od Makabija, ali je uspjela u duelu sa Virtusom da izbori svoje mjesto u TOO 8 i sad ih čekaju dueli sa Real Madridom.

Nakon pobjede nad italijanskom ekipom, cijela sala je ovacijama ispratila našeg stručnjaka sa parketa skandirajući njegovo ime.

Ivanović je preporodio Baskoniju, nakon što je, optšti utisak se stiče, nepravedno smijenjen sa pozicije trenera Crvene zvezde.

Njegovim dolaskom najviše je profitirao Kodi Miler Mekintajer koji je upravo pod palicom našeg trenera postao vjerovatno i najbolji univerzalac Evrolige, sa posebnim akcentom na organizaciju igre.

Sigurno da ni u akutelnom šampionu Evrope ne slave zbog ovakvog protivnika u prvoj rundi plej-ofa jer Baskonija je uvijek bila nezgodan protivnik, a i slavili su na gostovanju u ACB ligi 5. aprila.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve