Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

“Studenti” gostuju u Železniku, Mornar dočekuje Split

SC Derbi će u Železniku, u 17 sati, igrati protiv FMP-a. Biće to prva utakmica u kojoj će "studente" sa klupe voditi novi trener Dejan Jakara.

Košarkaši SC Derbija i Mornar Barskog zlata odigraće danas utakmice devetog kola Admiralbet ABA lige.

SC Derbi će u Železniku, u 17 sati, igrati protiv FMP-a. Biće to prva utakmica u kojoj će “studente” sa klupe voditi novi trener Dejan Jakara.

“Iskreno da kažem ne znam šta da očekujem od prve utakmice. Moram prvo, da se zahvalim kolegi Žakelju što je odlično spremio tim tako da je meni sad puno lakše pripremiti sistem u koji vjerujem. Vjerujem da će sistem biti uspješan i da sa njim ispunimo sve naše ciljeve”, kazao je Jakara.

Osvrnuo se i na protivnika u svom prvom meču.

“FMP je ekipa koja igra iz utakmice u utakmicu bolje, igra sa puno energije i želje i u nekim pogledima su slična ekipa kao mi. Na nama je da imamo fokus kroz cijelu utakmicu, da damo sve od sebe što možemo i nadam se da će rezultat na kraju dana biti pozitivan”, kazao je slovenački stručnjak.

Mornar će u Baru, dva sata kasnije, ugostiti Split.

“Za svaku narednu utakmicu kažemo da je najvažnija, a ova je mnogo bitna za nas i za Split. Jednostavno mi nemamo izbora, moramo da idemo na pobjedu i neće biti lako da je ostvarimo, jer je protivnik dobar tim koji se pojačao dvojicom igrača. Oni su i prošle godine bili tu”, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Budućnost Voli je juče u Podgorici poražena od Cedevita Olimpije 82:81.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve