Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Odžić: Nepravda da Petrovac, Buljarica i Sveti Stefan nisu priključeni na prečišćivač za otpadne vode biće ispravljena u narednom mandatu

Rešavanje ovog problema, kako ističe, doprinijeće kvalitetu vode, ali i zaštiti životne sredine

“Kao Buljaričanin, Petrovčanin i Budvanin, koji jednako voli Budvu od Kufina do Jaza, zalagaću se da cijela obala ima jednak tretman za prečišćavanje otpadnih voda. Nepravda da Petrovac, Buljarica i Sveti Stefan nisu priključeni na prečišćivač za otpadne vode biće ispravljena u narednom mandatu. To će biti jedna od glavnih stavki u programu liste “ČIST IZBOR-Petar Odžić”(SDP, SD, LP i građani), navodi se u saopštenju Odžića.

Rešavanje ovog problema, kako ističe, doprinijeće kvalitetu vode, ali i zaštiti životne sredine.

“Nedopustivo je da u 21.vijeku za pola teritorije najbogatije opštine nemamo riješen tretman otpadnih voda. Budva koja participira sa 50 odsto u ukupnom turističkom prometu, ne može dozvoliti da kvalitet morske vode nije na adekvatnom nivou. Radi se o skupom projektu, ali uz adekvatno upravljanje i domaćinski odnos prema javnim finansijama, on je ujedno realan i ostvariv. Ovo je samo jedan u nizu projekata koji će biti realizovan u cilju poboljšanja kvaliteta života građana i unapređenja turističke ponude”, kazao je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve