Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Petar Popović: Možemo da pobjedimo u Beograd

Pred polazak u Beograd, kapiten Budućnosti Petar Popović je istakao da im je prijala pauza i da su  spremni za sjutrašnji meč. 

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra prvu takmicu polufinala sa Partizanom u Beogradu, a meč u “Beogradskoj areni” zakazan je za 18.30 časova.

Košarkaši crnogorskog šampiona vjeruju da u Beogradu mogu da iznenade aktuelnog šampiona regionalne lige koji je juče i riješio pitanje trenera za naredne dvije sezone.

“Možemo da odigramo dobro i da pobijedimo i u Beogradu i Podgorici – da tako završimo seriju u dvije utakmice. Niko od nas ne kalkuliše – idemo u Beograd po pobjedu”, poručio je kapiten “plavih” Petar Popović.

Pred polazak u Beograd, kapiten Budućnosti je istakao da im je prijala pauza i da su  spremni za sjutrašnji meč.

“Onako, malo neobična situacija. Mislim da nismo navikli da plej of generalne utakmice, četvrtfinale i ova pauza do Partizana su ovoliko duge. Mislim da ovo je neki ritam ligaški, a ne plaj of. Ima i nekih pozitivnih i negativnih strana, što se tiče nas, ja se nadam da nam je prijao odmor, vidjet ćemo sjutra na utakmici. Ali stvarno neobično je to, ja mislim da bi svi mi igrači više voljeli da je to neka tri četiri dana, da možemo da osjetimo pravi plej of naboj i da nekako se osjeća baš ta atmosfera plaj ofa  koja je utakmica, dan pauze, priprema, a sljedeća utakmica to je ono što plaj of znači i mi bi stvarno voljeli da je tako, ali to je što je trenutno”, rekao je Popović.

Tokom regularnog dijela sezone Budućnost je imala neke svoje šanse u obje utakmice, međutim, Partizan je odnio pobjede. Treba obratiti pažnju na odbranu kako bi iznenadili u prvom meču polufinala.

“Mislim da je naglasak na odbrani, jer radi se o jednoj ekipi koja je ekstremno talentovana napadački i mislim da su to pokazali u obje utakmice koje smo igrali protiv njih. Posljednja je svježija tu kod nas, gdje su pokazali ogroman talent, koliko se sjećam 9 ili 10 pogođenih trojki u prvom poluvremenu, teški šutevi, kad se lomila utakmica u posljednja dva-tri minuta”, dodao je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve