Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Šabaz Nejpir već otišao u Milano

Očigledno da je Nejpir povratak u Milano dogovorio i prije nego je treneru  Janisu Sferopulosu saopštio da ne želi na parket protiv kraljevskog kluba kako se ne bi povrijedio.

Poslije odbijanja da igra protiv Reala Šabaz Nejpir (32) je već bivši košarkaš Crvene zvezde i ponovo će igrati za Armani Milano, pošto je već dogovorio povratak u redove milanskog evroligaša.

Očigledno da je Nejpir povratak u Milano dogovorio i prije nego je treneru  Janisu Sferopulosu saopštio da ne želi na parket protiv kraljevskog kluba kako se ne bi povrijedio.

Sferopulos je na konferenciji bio veoma oštar prilikom komentarisanja postupka Nejpira, a istom mjesrom odgovorio je sada već bivši košarkaš Čovićevog nedonošćeta.

“Govori istinu pred kamerama! Prestani da lažeš svoje navijače i popravi situaciju”, napisao je Nejpir na istagramu kao odgovor na konferenciju za novinare Sferopulosa.

Prema pisanju portala Jurohups, italijanski šampion će preuzeti njegovu kompletnu platu. Tako se neslavno završava epizoda poznatog američkog plejmejkera u Crvenoj zvezdi. Rezultati beogradskog kluba u Evroligi su daleko ispod očekivanja i slijedi rekonstrukcija tima.

Amerikanac je potpuno razočarao od starta sezone. Armani će mu isplaćivati kompletnu zaradu po odredbama ugovora od dva miliona eura po sezoni. U završnici prethodne sezone Nejpir je igrao na vrhunskom nivou za najtrofejniji italijanski klub.

Bek visok 183 santimetra u NBA je ostavio trag, od 2014. do 2020. godine bilježio je 7,1 poena i 2,5 asistencije u prosjeku. Dvostruki je NCAA šampion sa koledžom Konektikat, čiji je bio najbolji igrač u tim generacijama.

Nakon 15 kola u evropskoj eliti Zvezda ima skroman skor 5-10 i tek je na 16. mjestu na tabeli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve