Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Zvezdan Terzić još jednom lagao svekoliku zvezdašku javnost

Zvezdan Terzić je još jednom obmanuo svekoliku zvezdašku javnost tvrdnjama da je sa Baharom postignut dogovor u decembru o isplaćivanju plata dok ne nađe drugi posao, jer da je tako ne bi se naknadno nakon podnesene tužbe pregovaralo sa bivšim trenerom.

Fudbalski klub Crvena zvezda postigao je dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja, prenose izraelski mediji.

Bahar, koji je do ovog mjeseca primao platu u Zvezdi, pristao je da mu srpski šampion isplati dio ugovora u nekoliko rata, ali i povukao sve tužbe koje ima.

Ovim su crveno-beli, kako tvrde izvori iz Izraela, uštedili više od milion i po evra.

Ono što je sigurno Zvezdan Terzić je još jednom obmanuo svekoliku zvezdašku javnost tvrdnjama da je sa Baharom postignut dogovor u decembru o isplaćivanju plata dok ne nađe drugi posao, jer da je tako ne bi se naknadno nakon podnesene tužbe pregovaralo sa bivšim trenerom.

Nakon što se Terzić u ime kluba pohvalio da je Crvene zvezda uštedila 1.500.000 eura, jasno je da generalni direktor nije u decembru govorio istinu i da je još jednom slagao.

Znajući da mu nije prvi put, ko zna kakve se sve tajne kriju u računima i finansijskim izvještajima Crvene zvezde i šta će sve pronaći nezavisni revizori kada jednog dana padne SNS sa vlasti.

Tada će mnogi biti razočarani, a zvezdaška javnost šokirana poslovnim sposobnostima “doktora fudbala”.

Bahar će od naredne sezone predvoditi Makabi iz Haife, klub u kojem je radio od 2020. do 2023. godine i sa kojim je izbacio Crvenu zvezdu u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona 2022. godine.

Bahar je Zvezdu preuzeo letos i imao je ugovor vrijedan 1,2 miliona evra po sezoni.

Međutim, dobio je otkaz već na polusezoni, zbog očajnih igara ekipe u svim takmičenjima.

Nasljedio ga je Vladan Milojević, koji će crveno-bijelima donijeti novu titulu čuvenim sklanjalica.

S.Radulović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve