Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Partizan više nije usamljen: I Feđa Dudić digao glas protiv Crvene zvezde

Partizan je do sada bio usamljen protiv kriminala Zvezdana Terzića i Crvene zvezde pod pokroviteljstvom Aleksandra Vučića.

Fudbaleri Crvene zvede biće šampioni Srbije jer su ovog proljeća sudijskim odlukama većinu utakmica pretvorili u teror FSS nad svim ostalim klubovima u Srbiji.

Partizan je do sada bio usamljen u borbi protiv kriminala Zvezdana Terzića i Crvene zvezde pod pokroviteljstvom Aleksandra Vučića.

Treneru Radničkog iz Kragujevca Feđi Dudiću bila je dovoljna samo jedna rečenica da objasni dešavanja u ping pong ligi Srbije.

“Uzeo bih jednu rečeicu od gospodina Zorana, da nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan da njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time ću reći sve”, kazao je Dudić.

Komisija FSS ocijenila je suđenje Pavla Ilića perfektnom ocjenom i konstatovala da je sudija iz Kragujevca, koji je bio pod istragom UEFA, dijelio pravu bez greške, ali je meč u polufinalu Kupa Srbije povjerila novom kadroviku Zvezdana Terzića.

Ocjenu arbitraže Ilića i odluku da Ilić ne sudi i treći uzastopni vječiti derbi komentarisao je ironično bivši fudbalski sudija Raka Đurović.

“Hej FSS, zašto ne sudi opet Pavle Ilić duel Crvene zvezde i Partizana, kad je odsudio bez greške?  Ako je nekad bila prilika da se pokaže potpuna nezavisnost i neutralnost, to je bila ova – izaberite Srđana Jovanovića i svima zapušite usta. Zašto smo znali da se to neće desiti”, upitao se Đurović, uz emotikone koji ukazuju da je bio krajnje ironičan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve