Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Kašćelan: Široki nije u sjajnoj formi, ali ima kvalitet

Ekipa Zorana Kašćelana prethodna dva dana trenirala je u Laktašima, spremajući se za premijerni meč protiv predstavnika Bosne i Hercegovine. Podgorica je na Zlatiboru ostvarila učinak 3-1, dok je Široki upisao tri poraza, a jedini pobjedu ima službenim rezultatom protiv Gorice.

Odbrojavanje je završeno – ABA 2 liga nastavlja se sjutra, a premijerni meč na turniru u Banjaluci igraju Široki i Podgorica od 13 časova.

Ekipa Zorana Kašćelana prethodna dva dana trenirala je u Laktašima, spremajući se za premijerni meč protiv predstavnika Bosne i Hercegovine.

Podgorica je na Zlatiboru ostvarila učinak 3-1, dok je Široki upisao tri poraza, a jedini pobjedu ima službenim rezultatom protiv Gorice.

– Poznato je da je Široki jedna od najboljih ekipa iz prvenstva Bosne i Hercegovine već dugi niz godina. Nijesu u sjajnoj formi, nemaju očekivane rezultate, posebno u domaćem prvenstvu. Ali, znamo da posjeduju kvalitet i sigurno da će biti motivisani da naprave mnogo bolji rezultat nego tokom prvog turnira na Zlatiboru. Što se tiče nas daćemo sve od sebe da pobjedom otvorimo turnir u Banjaluci, što bi nam mnogo značilo za dalji tok takmičenja i uopšte slike u ABA 2 ligi, rekao je Kašćelan.

Prvog dana turnira u Banjaluci igraju još Lovćen i Mladost Zemun od 17 časova, dok se u večeranjem terminu (21h) sastaju Rabotnički – Spars Sarajevo.

U ostalim mečevima 5. kola ABA 2 lige igraju Borac – Sutjeska, Studentski centar – Gorica, Helios – MZT i tek u srijedu Sloboda – Zlatibor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve