Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Podgorica brani ogromnu prednost u Novom Sadu

Podgorica je dobila prvi meč polufinala 98:80 i stigla na korak od finala. Revanš se igra sjutra veče u Novom Sadu (19 časova)

Trener Podgorice Dragan Radović kazao je da vjeruje da njegov tim može da odigra još jednu dobru partiju protiv Vojvodine i izbori finale ABA 2 lige. Poručio je da ekipa ne ide u Novi Sad da brani plus 18 iz prvog duela.

Podgorica je dobila prvi meč polufinala 98:80 i stigla na korak od finala. Revanš se igra sjutra veče u Novom Sadu (19 časova)

“Mislim da čitave sezone igramo dobro, posebno protiv ekipa koje su jače od nas. Tako da nijesam iznenađen našom partijom u prvom meču sa Vojvodinom. Velika je razlika, ali to u plej-ofu ne mora ništa da znači. Pokušaćemo i tamo da kontrolišemo meč svih 40 minuta, naravno koliko to bude moguće, jer su izuzetno dobra ekipa”, kazao je Radović za Portal RTCG u najavi meča.

Ističe da su dobro analizirali rivala uoči dvomeča, te da su igrači sve sproveli u djelo.

“Kao i svaka ekipa i oni imaju mane. Skautiraili smo ih dobro pred prvi meč i momci su ispoštovali svaki dogovor iz svlačionice, pa je rezultat stigao.Vojvodina takođe ima karakter, nijesu slučano bili prvaci KLS lige i u vrhu ABA 2 lige. Uz to dobili su Megu u Kupu. Mi smo imali oscilacije na početku, što je normalno, ali u pravom momentu smo uhvatili ritam i dobru formu”, kazao je Radović.

On poručuje da ekipu neće opustiti velika prednost sa kojom ulaze u revanš meč.

“Očekujem da budemo svjesni važnosti meča, krećemo od nule, ne obaziremo se na razliku, vjerujem da možemo da odigramo još jedan kvalitetan meč”, kazao je strateg Podgorice.

Napomenuo je koliko bi uspjeh njegove ekipe donio gradu i našoj košarci uopšte.

“Velika stvar bi plasman u finale bio za nas, grad i crnogorsku košarku. Naša dva igrača Kljajević i Anđušić su na širem spisku za A selekciju, vjerujem da će ih u narednom periodu biti još iz našeg kluba”, zaključio je Radović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve