Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Dragan Radović: Biće teško ponoviti izdanje protiv Zlatibora

Podgorica ima kadrovskih problema pred ključne mečeve, u sastavu nema Đukanovića a ni Ivanovića a pitanje je koliko povratnik Žižić može pomoći. 

Košarkaši Podgorice, nakon dvije maestralne partije protiv Zlatibora, stigli su treći put u istoriji kluba do polufinala ABA 2 lige, gdje su se plasirali još Spartak, Vojvodina i MZT.

Momci Dragana Radovića večeras u maloj dvorani SC “Morača” dočekuju Vojvodinu u prvom meču polufinala ABA liga 2.

“Treći put smo stigli do polufinala u čini se nikad jačoj ligi, a sada nas očekuje dvomeč protiv Vojvodine, koja je taktički i fizički na visokom nivou, ali i dobro vođena od strane trenera. Biće teško ponoviti izdanje i rezultat iz četvrtfinala protiv Zlatibora, ali nadam se da su momci spremni da pruže sve od sebe. Za razliku od meča protiv Zlatibora imali smo malo više vremena za analizu i odmor, tako da sa nestrpljenjem čekamo da utakmica počne”, rekao je trener Podgorice Dragan Radović.

Podgorica ima kadrovskih problema pred ključne mečeve, u sastavu nema Đukanovića a ni Ivanovića a pitanje je koliko povratnik Žižić može pomoći.

“Baš kao i u okviru četvrtfinala i sada imamo kadrovskih problema, jer u timu nema Đukanovića, neće nastupiti Ivanović, a u sastavu će biti Žižić, ali pitanje je koliko će moći da nam pomogne. Međutim, nastojaćemo da odigramo na što većem nivou i da sa što boljim rezultatom odemo na revanš” zaključio je trener Podgorice Dragan Radović.

Prvotimac Podgorice Danilo Brnović očekuje zahtjevnu utakmicu .

“Nakon dvije odlične partije u četvrtfinalu ABA 2 lige protiv ekipe Zlatibora, sa velikom željom i motivacijom dočekujemo Vojvodinu u okviru polufinala regionalnog takmičenja. Očekujemo izuzetno zahtjevnu utakmicu protiv jedne veoma kvalitetne ekipe, koja je pokazala da igra na zavidnom nivou, kako kroz regularni dio, tako i na početku

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve