Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Italijani žele crnogorskog pleja: Nikola Ivanović na meti Dinamo Sasarija

Prema pisanju lista La Prealpina, klub sa ostrva Sardinija je spreman da crnogorskom šampionu Budućnost Voliju ponudi otkup ugovora sa plejmejkera. Podgoričanin je već igrao u Italiji u sezoni 2016-17, za Orlandinu

Naš reprezentativac i bek Budućnost Volija Nikola Ivanović (25) meta je italijanskog Dinamo Sasarija ovog ljeta.

Foto: FIBA

Prema pisanju lista La Prealpina, klub sa ostrva Sardinija je spreman da crnogorskom šampionu Budućnost Voliju ponudi otkup ugovora sa plejmejkera. Podgoričanin je već igrao u Italiji u sezoni 2016-17, za Orlandinu. U sezoni za nama postizao je 7,1 poen i 3,6 asistencija u prosjeku u Evroligi, prije povrede koja ga je početkom decembra odvojila od terena.

Nikola je sa reprezentacijom Crne Gore na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Kini. Iz Budućnost Volija početkom mjeseca su poručili da pomno prate njegov rad na pripremama nacionalnog tima, ističući uvjerenje da će se Ivanović potpuno oporaviti od povrede koljena.

Njegov ugovor u podgoričkom klubu važi do ljeta 2020. godine. U Budućnost Voli iz Dinamo Sasarija prethodne sedmice stigao je bek-šuter Skot Banfort, jedan od najefikasnijih igrača prethodne sezone Serije A.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve