Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SC Derby gostuje Zvezdi i nastavlja borbu za plej-of: Želja i energija neće biti sporni

Pred timom Dejana Jakare je veoma težak zadatak – meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu (ponedjeljak, 18)

Kada je u pitanju borba za plasman u plej-of Admiralbet ABA lige ostala je još samo jedna dilema – da li će osmo, posljednje mjesto ugrabiti SC Derby ili Split.

“Studenti” i Splićani dva kola prije kraja imaju isti broj pobjeda (11), a podgorička ekipa je bolja u međusobnom skoru.

Split danas u 18 sati gostuje Megi, a pred timom Dejana Jakare je veoma težak zadatak – meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu (ponedjeljak, 18).

“Za kraj ABA lige imamo najteži raspored od svih ekipa i svaka utakmica je prilika za naše mlade igrače da vide gdje se nalaze u ovom momentu u odnosu na evroligaški nivo. Želja i energija neće biti sporni, a za šta će to biti dovoljno vidjećemo”, rekao je Jakara.

Zvezdi se ne prijeti, svjestan je toga i centar Vasilije Baćović.

“Suočavamo se sa velikim izazovom protiv vodeće ekipe lige, ali to nas samo dodatno motiviše. Znamo da su jaki, da posjeduju evroligaški kvalitet, ali mi smo tu da pokažemo želju i borbu. Nadam se da ćemo iskoristiti svaku šansu koja nam se ukaže, borimo se za put u plej-of i daćemo sve da ostvarimo taj cilj”, istakao je Baćović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve