Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Gojković polako sklapa kockice: Radović, ipak, ne može, vratio se Đurđić, stiže i Čučković

Ljevoruki vaterpolista Crne Gore samo dan nakon što se vratio pripremama za olimpijske kvalifikacije, ponovo je osjetio bol pri težem naporu, pa je svima u našoj reprezentaciji bilo jasno da će u Roterdam morati bez Đura Radovića

Činilo se da je povreda prošlost, da će sa svojim saigračima juriti plasman na Olimpijske igre, ali ovog puta sreća nije bila na strani Đura Radovića, ali ni “ajkula”…

Ljevoruki vaterpolista Crne Gore samo dan nakon što se vratio pripremama za olimpijske kvalifikacije, ponovo je osjetio bol pri težem naporu, pa je svima u našoj reprezentaciji bilo jasno da će u Roterdam morati bez Đura Radovića.

Želja mladog vaterpoliste bila je velika, ali povreda ramena je ozbiljnija nego što se činilo, pa je operacija očigledno jedino rješenje kako bi bio spreman za Olimpijske igre. Naravno, pod uslovom da momci Vladimira Gojkovića izbore plasman u Tokio.

I dok se naši vaterpolisti u određenoj vrsti karantina pripremaju za turnir u Roterdamu (kreće 14. februara), dvije vijesti sigurno su obradovale selektora Gojkovića. Bogdan Đurđić se priključio pripremama ”ajkula”, dok je Uroš Čučković sinoć stigao u Podgoricu i od danas će raditi sa ostalim saigračima.

Čučković je imao problema sa preponom, u jednom trenutku izgledalo je da sigurno neće biti među putnicima za Roterdam, ali je Kotoranin stisnuo zube i stavio se na raspolaganje selektoru Gojkoviću.

Vaterpolista Marseja sigurno će mnogo značiti našoj selekciji, koja zbog povreda i bolesti već ima puno problema na poziciji beka.

Na turniru u Roterdamu Crna Gora će igrati u grupi A sa Grčkom, Brazilom, Gruzijom, Kanadom i Turskom. Grupu B činiće Hrvatska, Rumunija, Rusija, Francuska, Njemačka i domaćin Holandija. Samo tri najbolje reprezentacije sa turnira izboriće plasman u Tokio.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve