Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Gojković: Bili smo angažovani do kraja, što nekad u prošlosti nije bio slučaj

Pogodak Vlada Popadića za izjednačenje na 10:10, nakon tajm-auta Gojkovića, pokazao je da Crna Gora može kad hoće, ali je problem zašto voljni momenat nije u svakoj utakmici isti.

Crna Gora je ponovo poražena u Dohi, ali za razliku od nekih ranijih mečeva nije razočarala igrom, iako je bilo dosta oscilacija i rezultatskih amplituda.

Grčka je nekoliko puta vodila sa po dva gola razlike, bilo je 6:4, 8:6, ali je sve to Crna Gora stigla i izborila peterce.

Pogodak Vlada Popadića za izjednačenje na 10:10, nakon tajm-auta Gojkovića, pokazao je da Crna Gora može kad hoće, ali je problem zašto voljni momenat nije u svakoj utakmici isti.

“Dobro odigrana utakmica, bili smo angažovani od početka do kraja što nekad u prošlosti nije bio slučaj kada smo se borili za plasman od 5. do 8. mjesta. Igrali smo protiv fantastične ekipe, a rekao bih da smo iskoristili utakmicu na pravi način, jer se igrači pripremaju za Olimpijske igre gdje nema lakog protivnika”, kazao je nakon meča selektor Vladimir Gojković.

O problemu angažovanosti reprezentativaca na pojedinim utakmicama trebao bi da se pozabavi selektor, ali i organi VPSCG, Gojković je danas priznao da tu postoji neki problem.

Crnoj Gori ostaje još jedna utakmica u Kataru, meč za sedmo mjesto protiv poražene selekcije iz duela Srbija – Mađarska.

Ukoliko to bude Srbija utakmica će imati i takmičarski značaj, jer će pobjednik završiti u povoljnijem šeširu na žrijebu za Olimpijske igre.

“Žao mi je što smo poraženi nakon peteraca, jurili smo Grčku u drugom poluvremenu, imali smo dobru energiju i probaćemo da na ovom nivou odigramo još jednu utakmicu”, zaključio je Gojković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve