Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Crna Gora osma na Svjetskom prvenstvu u Dohi

Nakon regularnog toka utakmice bilo je 14:14, a Mađarska je poslije peteraca bila uspješnija i ukupnim rezultatom 18:16 osvojila sedmo mjesto.

U utakmici koja nije ništa odlučivala, osim prestiža i eventualno popravljanja lične statistike, Crna Gora je poražena Mađarske nakon peteraca i na kraju osvojila osmo mjesto na Svjetskom prvenstbu u Dohi.

Nakon regularnog toka utakmice bilo je 14:14, a Mađarska je poslije peteraca bila uspješnija i ukupnim rezultatom 18:16 osvojila sedmo mjesto.

Najprije je u drugoj seriji seriji neuspješan bio Miroslav Perković, a potom gol nije postigao ni Draško Brguljan.

Kada je 27 sekundi prije kraja utakmice Vasilije Radović postigao gol za vođstvo 14:13 činilo se da će Crna Gora pobijedi,alije u narednoj akciji Mađarska dobila igrača više, a Vivgari izjednačio na 14:14.

Draško Brguljan je tri sekunde prije kraja sa centra šutirao i pobodio mjesto gdje se spajaju prelka i stativa, ostalo je 14:14 i ponovo smo šutirali peterce.

Mađarska je vodila od starta utakmice, iako je bilo očigledno da obje selekcije igraju relaksirano jer su karte i šeširi za Pariz već podjeljeni, a Crna Gora je prvi put bila u vođstvu početkom  posljednje četvrtine, kada je povela 10:9, potom 12:11 i 13:12.

U tim trenucima razigrao se Jovan Vujović, koji je postigao četiri gola, a posljednji minut i 17 sekundi prije kraja za 13:12, ali je već u narednoj akciji sa igračem više izjednačio Marton Vamoš.

Sjajan je i danas na našem golu bio i golman Lazović koji je Mađarima skinuo i nekoliko zicera, u posljednjoj četvrtini i Zalankiju u kontranapadu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve