Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Matine protiv Mađara za kraj Svjetskog prvenstva

Igrama i rezultatima u Kataru crnogorska reprezentacija je zaslužila jutarnji matine od 8.00 časova protiv sada već bivšeg šampiona svijeta.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće sjutra sa Mađarskom za sedmo na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Naš reprezentativac Marko Mršić kazao je da će ekipa učiniti sve da se pobjedom oprosti od šampionata.

Igrama i rezultatima u Kataru crnogorska reprezentacija je zaslužila jutarnji matine od 8.00 časova protiv sada već bivšeg šampiona svijeta.

“Imamo novu šansu da se borimo sa jednom od najboljih ekipa na svijetu. Motiv je tu, želimo da se nadigravamo i na pravi način okončamo turnir. Najvažnije je da smo se plasirali na Olimpijske igre. I sada je nešto falilo u pokušaju da napravimo iskorak i prođemo četvrtfinale, ali iza nas je odlična utakmica sa Grcima u kojoj nismo imali sreće. Izgubili smo na peterce i sada ćemo dati sve da protiv Mađarske odradimo utakmicu na najbolji način” “, rekao je Mršić.

On se osvrnuo na završne borbe u Dohi, nakon kojih će biti poznati osvajači medalja.

“To su velike reprezentacije, među najboljima na svijetu. I nije iznenađenje što su u finalu Hrvati i Italijani, jer u polufinalima odlučuju nijanse. Francuzi su iznenađenje, mada se i nagovještavalo da su sve bolji. Sa Grcima su igrali na jedan gol, savladali su Mađare, od Hrvata izgubili tek na peterce. Francuska je svakako najviše napredovala u posljednje vrijeme”, poručio je Mršić.

Jovan Vujović je kazao da nijesu očekivali Mađare u borbi za plasman od 5. do 8. mjesta.

“Neočekivano se sastajemo s Mađarskom, koja je eliminisana u četvrtfinalu. U pitanju je aktuelni prvak svijeta, veoma jak tim protiv kojeg želimo da završimo turnir na pravi način. Odlaskom na OI smo ispunili cilj, mada smo ih ovdje imali još – željeli smo da uđemo u borbu za medalju, ali nismo uspjeli”, zaključio je Vujović.

Meč Crna Gora – Mađarska počinje u 8 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve