Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Crna Gora priželjkuje senzaciju protiv Litvanije

Litvanija, predvođena NBA asovima Sabonisom i Valančijunasom, na startu druge faze kvalifikacija za SP je slavila u gostima protiv Mađarske 88:78. U dosadašnjem dijelu kvalifikacija upisala je šest pobjeda i poraz

Muška košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Kaunasu protiv Litvanije utakmicu drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Boška Radovića su na startu takmičenja u K grupi slavili protiv Bosne i Hercegovine 88:69. Uoči gostovanja na Baltiku “crveni” imaju pet pobjeda i dva poraza.

“Naravno da je samopouzdanje poslije pobjeda nad Francuskom, Portugalom i BiH poraslo. Idemo u Litvaniju da igramo dobru utakmicu i da pokušamo da iznenadimo domaćina, koji je jedan od favorita na Evropskom prvenstvu”, kazao je Radović.

Litvanija, predvođena NBA asovima Sabonisom i Valančijunasom, na startu druge faze kvalifikacija za SP je slavila u gostima protiv Mađarske 88:78. U dosadašnjem dijelu kvalifikacija upisala je šest pobjeda i poraz.

“Dug put, malo vremena za oporavak, ali šta je tu je. Litvanija je u punom sastavu, sa NBA i evroligaškim igračima. Na nama je da probamo da zaustavimo njihovu tranziciju, da uvedemo utakmicu u naš ritam i da se nadamo najboljem”, rekao je Radović.

Duel u Kaunasu počeće u 18 sati i 30 minuta. U ostalim mečevima K grupe rivali će biti Češka i Mađarska (18.15), odnosno Bosna i Hercegovina i Francuska (20.00).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve