Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Baharaov otkaz prevelik teret za budžet Crvene zvezde

Ukoliko Terzić zaista uruči otkaz treneru, moraće da isplati Bahara i njegove saradnike do kraja ugovora, a to bi Crvenu zvezdu koštalo preko osam miliona eura.

Poraz u 171. vječitom derbiju sa Partizanom (1:2) bio je i posljednji meč za Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde, javljaju srbijanski mediji.

Izraelac nije ispunio cilj u Ligi šampiona, a na zimsku pauzu u Mozzart Bet Superligi će kao drugi na tabeli. Premalo da bi dobio novo povjerenje kluba…

Informacij koje objavljuju srbijanski mediji su vjerovatno poruke koje u “tajnim” razgovorima sa novinarima prenosi direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, inače trbuhozborac predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako Terzić planira da se oterasi Bahara nije poznato, pošto ima ugovor još dvije i po sezone, a godišnja plata za njega iznosi 2,5 miliona eura i još po 400.000 za dvojicu članova njegovog stučnog štaba.

Ukoliko mu Terzić zaista uruči otkaz moraće da isplati Bahara i njegove saradnike do kraja ugovora, a to bi Crvenu zvezdu koštalo preko osam miliona eura. Ukoliko mu Terzić zaista uruči otkaz moraće da isplati Bahara i njegove saradnike do kraja ugovora, a to bi Crvenu zvezdu koštalo preko osam miliona eura.

Ako Bahar ne pristane na sporazumni raskid ugovora otkaz Izraelcu je nemoguća misija, ili će papreno koštati klub.

Terzić i Vučić su doveli Bahara jer su se “zaljubili” u njegovu “stručnost” nakon što je prošle godine u ljeto eliminisao Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Terzić je i prije te, i prije ove sezone, tvrdio da ima najbolji tim u istoriji, osim onog iz Barija, i doživljavao brodolom na evropskoj sceni.

Minulog ljeta Terzić je otišao korak dalje i tvrdio da Crvena zvezda nema konkurenciju u Srbiji, da je njena mjerna jedinica Bajern i da će tim koji je formirao igrati polufinale Lige Evrope.

Umjesto rapsodije usljedili su šamari u Superligi Srbije, katastrofalna sezona na evropskoj sceni i konačno poraz u vječitom derbiju protiv tima koji je po njihovim procjenama trebao da izgubi sa 4:0 večeras.

Za takvo razmetanje izjavama, sasvim sigurno, nije kriv Bahar.

Sve ovo vrijeme na usluzi u čerečenju Bahara bili su srbijanski mediji koji su na platnom spisku u Crvenoj zvezdi i dobijaju plate u klubu istog dana kada i igrači, a zadatak im je da u svojim medijima promovišu želje Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve