Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

ACB liga: Dubljević na nivou u porazu Valensije

Protiv tima koji je igrao samo sa devet igrača u rotaciji, evroligaš je potpuno razočarao u odbrani. Nikšićanin Dubljević je bio svijetla tačka u igri Valensije, najefikasniji sa 14 poena, a imao je i devet skokova (pet u napadu) i dvije asistencije. Ukupno, za 21 minut na parketu Bojan je sakupio 18 indeksnih poena i potvrdio dobru formu na startu sezone

Valensija, tim kapitena naše reprezentacije Bojana Dubljevića, neočekivano je izgubila u 4. kolu španske ACB lige na gostovanju Betisu 95:85.

Dubljević, Foto: Euroleague.net

Protiv tima koji je igrao samo sa devet igrača u rotaciji, evroligaš je potpuno razočarao u odbrani. Nikšićanin Dubljević je bio svijetla tačka u igri Valensije, najefikasniji sa 14 poena, a imao je i devet skokova (pet u napadu) i dvije asistencije. Ukupno, za 21 minut na parketu Bojan je sakupio 18 indeksnih poena i potvrdio dobru formu na startu sezone.

Pobjedničku ekipu predvodio je Džejms Feldin sa 26 poena. Za Valensiju Labejri je postigao 13 a Prepelič deset poena. Sa učinkom 2-2 Valensija je trenutno osma u ACB ligi.

Iznenađenje je i prvi poraz prvaka Španije Baskonije. Tim našeg trenera Duška Ivanovića je na svom terenu izgubio od Mursije 83:75. Baskonija je bila očigledno umorna nakon velike pobjede nad Real Madridom u Evroligi. Za Mursiju, naš krilni centar Nemanja Radović postigao je dva poena uz pet skokova i dvije asistencije.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve