Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Dubljević: Idemo da predstavljamo našu zemlju kako dolikuje

Naše momke očekuje još duel sa Filipinima, prije zvaničnog početka turnira

Kapiten košarkaške reprezentacije Crne Gore, Bojan Dubljević, uoči odlaska našeg tima na Filipine kazao je da je atmosfera u taboru “Crvenih” sjajna.

“Mislim da imamo dobru ekipu, to su dobri igrači i što je najvažnije prije svega vrhunski ljudi. Atrmosfera nama je sjajna što je veoma važno za uspjeh”, kazao je Dubljević.

Naša selekcija je odigrala četiri pripremna meča, od čega su tri puta bili poraženi (Slovenija, Francuska, Gruzija) dok smo slavili protiv ekipe Irana.

“Završili smo pripreme, imali smo par utakmica gdje smo vidjeli i dobre i loše stvari, imamo još uvijek malo vremena da ispravimo te loše stvari. Idemo na prvenstvo da pokažemo da tamo nismo slučajno da se borimo i da predstavljamo našu zemlju kako dolikuje”, kazao je Dubljević.

Naše momke očekuje još duel sa Filipinima, prije zvaničnog početka turnira.

“Cilj nam je proći prvu grupu koja je, ne mogu da kažem ni laka ni teška, jer danas svi igraju košarku i to su ekipe koje imaju svoj kvalitet, ali cilj nam je da prođemo prvu grupu i da se nadamo da možemo u drugoj napraviti neko iznenađenje”, rekao je Dubljević.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve