Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Hitno ispitati ulogu SPC u eventualnoj nabavci oružja

''Što se čeka sa naredbama za pretres? Javnost je uznemirena. Hoćemo svi da znamo da li je i koja je bila uloga pojedinaca iz SPC u Crnoj Gori. Nema teže optužbe od one za oružani otpor'', navela je poslanica SDP-a na Tviteru

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković kazala je da nadležni državni ograni moraju hitno da ispitaju ulogu SPC u eventualnoj nabavci oružja.

“Što se čeka sa naredbama za pretres? Javnost je uznemirena. Hoćemo svi da znamo da li je i koja je bila uloga pojedinaca iz SPC u Crnoj Gori. Nema teže optužbe od one za oružani otpor”, navela je poslanica SDP-a na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
25.08.2022-15:46 15:46

Tako je cg lafice-treba ispitati nego što ,ako ima ko i želje jer se svi “oslobodioci “utrkuju kako da jOVANU pomognu …
ocigledno SS ćuti a i njeni politicki sljedbenici -nema ni crkvenog advokata —
što može sekta da radi -nažalost bice da je sve istina…užas od okupatorske crkve ,koja je više kriminalnao rganizacija ,bez stida ,pedofili ,bez vjere u BOGA jedinoga… itd .
OPOGANIŠE nam časni prijesto Sv.Petra…

Pe Pera
26.08.2022-08:53 08:53
Reply to  RIR

Pa Miraša pozdravila njegova supruga Rozana ako se ne varam a od koje se još nije razveo. Toliko o vjeri CPC

Backovic E.
26.08.2022-10:31 10:31

To eventualno dijeljeno oruzije, bez dileme, nabavljano je uz podrsku SS ili pak direktno putem njenih logistickih kanala. To je davno uhodana praksa, temeljito praktikovana u Hrvatskoj i Bosni u pripremi za ratove 90-tih. Jasno je to ko hoce da gleda i cita! Kako je SS zaludjivala narod, kako je sretala i ugoscavala zlocince, kako ih je ispracala u vrsenje zlocina, kako ih je skrivala…..necemo zivjeti u zabludi da se nesto-ista promijenilo, bas toliko sasavi nijesmo!!!