Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

MILATOVIĆ SA ŠEFOM TERORISTIČKOG REŽIMA: Mali Momo primio uputstva za dalje sabotiranje formiranja vlade

Jasno je da je ovom prilikom Vučić dao odatna uputstva malom Momu kako da sabotira formiranje vlade mandatara Milojka Spajića

Srpski autokrata na čelu kriminalno-terorističkog režima Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Granadi na marginama samita Evropske političke zajednice sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem.

“Sa Jakovom Milatovićem o jačanju saradnje između Srbije i Crne Gore”, napisao je Vučić na instagram nalogu.

Jasno je da je ovom prilikom Vučić dao odatna uputstva malom Momu kako da sabotira formiranje vlade mandatara Milojka Spajića.

Podsjetimo, srpski autokrata Aleksandar Vučić koji po svaku cijenu želi da formiranje vlade propadne, pripremio je posljednji, čini se očajnički potez kojim bi preko svog najsvježijeg potrčka Milatovića, srušio vladu u zadnjim danima roka predviđenog za njeno formiranje.

Kako su kazali naši izvori, nakon što bi Vučić iskoristio Milatovića da sruši Spajićev plan o formiranju vlade, uslijedio bi dio akcije u kojem se računa na okorelog veleizdajnika i beogradskog potrčka Dritana Abazovića – falsifikovanje popisa i guranje Crne Gore u ’’srpski svet’’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
05.10.2023-22:50 22:50

Sloba je Peđu barem sijedao na kanabe ili otoman, za razliku oa Žvalonje koji je ovoga našeg stiska na ovu stolovaču. Interesantno je primijetiti da je ovaj ,,slučajni ” susret obznanio AV ali ne i kabinet našeg jadova ka da se stide ovog susreta ili nedajbože gade susreta sa čovjekom koji podržava terorizam.

Che
05.10.2023-23:18 23:18

AV, BIA, SPC, Демократический фронт, jakov – mali momo, ruska ambasada, SVR (Служба внашней разведки), FSB, Jevrosima & Radinka, Demokrate, Civis i Pavićević, Alternativa, Danilović, Dobričanin, joko, brat abaz su nalogodavci i izdajnička peta kolona koje pominje PES i koji ne daju Spajiću da formira vladu. Ima ih baš mnogo i ne žele dobro ovoj zemlji i vuku nas na dno i haos

Uros
06.10.2023-00:21 00:21

Kako boli autora ovog teksta razgovor izmedju dva predsjednika. ” Novinari” ovog portala zaspu i bude se sa Vucicem u glavi. A, i ovo vam je dobro ” kako kažu naši izvori”. Ne zna se jeste li zalosni ili smiješni.

Milena
06.10.2023-08:46 08:46
Reply to  Uros

Jos jedan poraz ludog AVa na vidiku,ali je zalosno sto ce to platiti srpski narod kome se od 90 te nude samo ratovi sa cijelim svijetom i propast.

Mikell
06.10.2023-12:04 12:04

Razgovor SA pijunom
milosevica !! Zalosno

Tara
06.10.2023-16:22 16:22

Pravi bezobrazluk..izdajnik..spiun Nevidjeno…u korist tudje drzave..Njega treba(da imamo pravu Vladu)odmah smijeniti i kazniti…Spijunaza na visokom nivou..