Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

Dubai definitivno član ABA lige

ABA liga je navela da je u skladu sa odlukama Skupštine lige i nakon što je usvojen dogovor vlasnika, potpisan višegodišnji ugovor sa Dubaijem.

Novi cirkus bez kraja može da počne, KK Dubai od naredne sezone će i zvanični biti član AdmiralBet ABA lige, saopšteno je iz regionalnog takmičenja.

ABA liga je navela da je u skladu sa odlukama Skupštine lige i nakon što je usvojen dogovor vlasnika, potpisan višegodišnji ugovor sa Dubaijem.

“Time su definisani svi ključni elementi buduće sportske i poslovne saradnje, počevši od učešća Dubaija u ABA ligi od sezone 2024/25”, navodi se u saopštenju.

Direktor lige Dubravko Kmetović je rekao da je pidruživanje Dubaija ABA ligi na mnogo načina specifičan sportsko-poslovni projekat.

On je dodao da su klubovi ovo prepoznali kao idealnu priliku za ostvarenja dva cilja – da se pojača kvalitet takmičenja i da se otvore vrata novog tržišta.

“S nestrpljenjem očekujemo da budemo domaćini ABA lige u Dubaiju, u Koka-kola areni, gdje će ljubitelji košarke moći da uživaju u vrhunskom iskustvu. Od srca zahvaljujem upravi ABA lige i klubovima na saradnji i posvećenosti tome da dovedemo ABA ligu u naš grad”, kazao je predsjednik Dubaija Abdula Seid Al Nabodah.

Kako se dodaje u saopštenju ABA lige, više detalja o ovom projektu biće saopšteno na konferenciji za medije u utorak u Beogradu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve