Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: “SD da ne sije mržnju”

Socijalistička narodna partija pozvala je čelnike Socijaldemokrata Ivana Brajovića I Damira Šehovića da, kako se navodi u saopštenju SNP-a, ne izmišljaju opasnost od velikosrpskih ili sličnih ideja i “da ne siju mržnju prema većinskom narodu i najvećoj vjerskoj zajednici”

Socijalistička narodna partija pozvala je čelnike Socijaldemokrata Ivana Brajovića I Damira Šehovića da, kako se navodi u saopštenju SNP-a, ne izmišljaju opasnost od velikosrpskih ili sličnih ideja i “da ne siju mržnju prema većinskom narodu i najvećoj vjerskoj zajednici”.

Ilustracija

Iz SNP-a tvrde da Brajović i Šehović sa svojih partijskih sastanaka na neprimjeren način šalju poruke pune podjela po vjerskim i nacionalnim pitanjima, i to “isključivo u cilju zaštite ličnih interesa”.

“Jedina opasnost za naše građane jeste njihova vladavina i nedomaćinski odnos prema vrijednostima koje posjeduje naša država”, navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a navode da je Crna Gora država svih koji žele da dijele evropske, demokratske vrijednosti: Crnogoraca, Srba, Bošnjaka, Muslimana, Albanaca.

“Socijalistička narodna partija poštuje sve vjere i nacije i ponosni smo što svoj građanski karakter pokazujemo i u opštinama gdje smo na vlasti.  Bošnjake, Muslimane, Albance ili bilo koju drugu naciju pominjemo isključivo kao svoje drage komšije i prijatelje, sa kojima dijelimo našu zajedničku kuću – Crnu Goru. Uostalom, mirne litije i šetnje šalju isključivo poruke takve vrste”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve