Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP pozdravio akciju hapšenja Katnića i Lazovića

SNP, dodaju, daje punu podršku Specijalnom državnom tužilaštvu i Specijalnom policijskom odjeljenju, sa očekivanjem da će i dalje nastaviti sa isporučivanjem rezultata u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije

Socijalistička narodna partija SNP pozdravila je akciju hapšenja Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, koja pokazuje da nijedan pojedinac ne može biti nedodirljiv pred zakonom, a naročito oni koji su zloupotrebili važne državne i institucionalne funkcije, saopšteno je iz te partije.

“Prošlo je vrijeme kada su organizovani kriminal i korupcija prolazili nekažnjeno i nadamo se da je ovo jedan od mnogo neophodnih koraka ka rasvetljavanju zločina iz prošlosti i dostizanja dugo čekane pravde za naše građane. Očekujemo da ovaj proces dovede i do procesuranja i kažnjavanja nalogodavaca zločina protiv Pavla Bulatovića i Duška Jovanovića, kao i svih ostalih nepočinstava koje su činile kriminalne grupe u sprezi sa bivšim režimom”, kažu u SNP-u.

SNP, dodaju, daje punu podršku Specijalnom državnom tužilaštvu i Specijalnom policijskom odjeljenju, sa očekivanjem da će i dalje nastaviti sa isporučivanjem rezultata u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve