Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Šeholi pozvao Albance da glasaju Đukanovića: Da pobijedi u prvom krugu

Šeholi naglašava da je Đukanović veliki prijatelj Kosova, koji je na visok nivo podigao prava Albanaca i ostalih manje brojnih naroda u Crnoj Gori

Direktor prištinskog Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi, na svom Facebook profilu je pozvao Albance u Crnoj Gori da na predsjedničkim izborima glas daju aktuelnom predsjedniku Milu Đukanoviću, čovjeku koji je, kako navodi, obnovio crnogorsku nezavisnost.

Šeholi naglašava da je Đukanović veliki prijatelj Kosova, koji je na visok nivo podigao prava Albanaca i ostalih manje brojnih naroda u Crnoj Gori.

“Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ozvaničio je kandidaturu za predsjednika Crne Gore! Đukanoviću koji je veliki prijatelj Kosova, želimo da u prvom krugu dobije treći mandat predsjednika Crne Gore”, poručio je Šeholi.

Između ostalog, on je pozvao sve Albance u Crnoj Gori da jednoglasno glasaju za čoveka koji je” stvorio crnogorsku državu i koji je na visok nivo podigao prava Albanaca i ostalih manjina u svojoj zemlji”.

Poručio je da će Institut za afirmaciju međunacionalnih odnosa sa kancelarijom u Podgorici biti otvoren za podršku na evropskom i evroatlantskom putu Crne Gore sa Đukanovićem na čelu.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve