Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Šćepović: Postavljenje Rakočević kontinuitet onoga što Ura radi već skoro tri godine

Podsjetimo, Rakočević je postala poznata nakon izjave da ''kada je uhvati panika što nema zalihe toalet papira, sjeti se da ima neka izdanja Fakulteta za crnogorski jezik''

Odlazeća Vlada Dritana Abazovića postavila je Kseniju Rakočević u Savjet Nacionalne biblioteke.

Podsjetimo, Rakočević je postala poznata nakon izjave da “kada je uhvati panika što nema zalihe toalet papira, sjeti se da ima neka izdanja Fakulteta za crnogorski jezik”.

Postavljenje Rakočević komentarisao je za Antenu M pisac i novinar Đorđe Šćepović.

Navodi da je to samo kontinuitet onoga što Ura sa svojim koalicionim partnerima radi već skoro pa tri godine.

“Sve one bajke i mantre o navodnoj borbi protiv partitokratije i namještenja po dubini raspršile su se čim su preuzeli vlast. Za ovih, kako rekoh, skoro pa tri godine svoje su članove i agitatore masovno uhljebljavali, a sve pod plaštom slobode koju su nam izvojevali. Dotična urina agitatorka je inače isusovski stradala za vakta DPS režima, pa joj je Vlada Duška Markovića dodijelila 50.000 eura stipendije, pretpostavljam za pretrpljene duševne bolove”, kaže Šćepović.

“Budući da je vaktile pisala kako će u nedostatku toalet papira u nuždi upotrijebiti izdanja Fakulteta za crnogorski jezik i književnost sa Cetinja, naročitu pozornost treba obratiti na fond Nacionalne biblioteke i da toaleti u svakom trenutku budu adekvatno opskrbljeni, jer, valja sačuvati rijetka izdanja pohranjena u Nacionalnoj biblioteci”, naveo je Šćepović.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Tradicija laži

Mržnja

Šešeljuga

Original falsifikata

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve